Гризман избјегава суспензију - на корак од Барсе?

Француз одбио да тренира, да ли то значи да је посао са Каталонцима завршен?

Фудбал 07.07.2019 | 23:50
Гризман избјегава суспензију - на корак од Барсе?
Антоан Гризман се неће прикључити припремама Атлетико Мадрида, упркос захтевима клуба да то уради.

Шпански лист "Марка" наводи да је посао са Барселоном скоро готов, чека се само потпис, а овај потез фудбалера је наставак расправе са дојучерашњим клубом и његов начин да убрза читав процес.

Он је у марту најавио да ће по завршетку протекле сезоне напустити Мадрид, по свој прилици то се већ дешава, али "јорганџије" дају све од себе да му то отежају...

И то због начина на који је одлучио да се растану и због избора новог клуба.

Црвено-бели га "коче" техникалијама, он је објавио растанак са екипом док је његова откупна клаузула још увек била 200 милиона евра, сада је пала на 120 и прихватљива је за Барсу, али "колчињероси" желе новац који је првобитно био наведен у уговору.

Критиковали су "блауграну" и играча због преговора иза њихових леђа, сада су спремни да суспендују Француза уколико се не појави на тренингу, али чини се да ће он избећи тај "метак" тако што ће и званично променити средину.

Он је ипак данас саопштио клубу да ће платити клаузулу сам, те да ће добити одрешене руке за преговоре са Барселоном, која ће њему затим уплатити новац. 

Тако ће избећи суспензију и правне акте, па ће бити на корак од прављења супертима са Луисом Суарезом и Леом Месијем на "Ноу Кампу" по узору на дешавања у НБА лиги.

Потпис је питање дана, сви једва чекају да се ова сага заврши, па да можда један од најбољих тројаца у историји фудбала ступи на терен и почне да ради оно што најбоље зна...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар