WБ: Новак на "манични понедјељак" опет на Терену 1!

"Средња недеља" је дан када се на Вимблдону по традицији не играју мечеви, али се зато битке настављају у понедељак, мечевима осмине финала.

Тенис 07.07.2019 | 15:55
WБ: Новак на "манични понедјељак" опет на Терену 1!
На такозвани "манични понедељак", на терен ће и бранилац титуле, Новак Ђокович, који је претходно у првој недељи победио Филипа Колшрајбера, Дениса Кудлу и Хуберта Хуркача.

И као што се и очекивало, организатори су одлучили да најбољи тенисер света поново буде изостављен из програма на Централном терену.

Новак ће меч осмине финала против Француза Ига Амбера играти на Терену 1 и то као трећи и последњи у понедељак. Пре њега на терен ће Серена Вилијамс против – Карле Суарез Наваро, те Симона Халеп и млада Американка Кори Гоф.

Ђоковић не мора да гледа у небо, његов меч свакако неће бити у проблему са кишом која је почела да пада у недељу касно увече.

Терен 1 од ове године има покретни кров, тако да би у случају лошег времена, мечеви могли да се наставе после двадесетак минута, док се покретни кров не развуче.

Прва недеља турнира је што се тиче времена била идеална, било је сунчано, не и претопло, максимално 27 степени, али метеоролози за другу недељу најављују могућност повремених пљускова, и то од среде ка завршници турнира.

Распоред, понедељак 08. јули:

Централ корт (почетак 14.00)

Жоао Соуза – Рафаел Надал
следи Џоана Конта – Петра Квитова
следи Матео Беретини – Роџер Федерер

Терен 1 (од 14.00)

Серена Вилијамс – Карла Суарез Наваро
следи Симона Халеп – Кори Гоф
следи Новак Ђоковић – Иго Амбер

Терен 2 (од 12.00)

Ешли Барти – Алисон Риск
следи Каролина Мухова – Каролина Плишкова
следи Кеи Нишикори – Михаил Кукушкин

Терен 3 (од 12.00)

Јелина Свитолина – Петра Мартић
следи Давид Гофан – Фернандо Вердаско
следи Гвидо Пеља – Милош Раонић

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар