Јунајтедова офанзива - Сергеј је замјена за Погбу!

Након најава понуде за Погбу, спрема се замена за Француза, "црвени ђаволи“ кренули у офанзиву на Србина.

Фудбал 07.07.2019 | 09:54
Јунајтедова офанзива - Сергеј је замјена за Погбу!
Манчестер јунајтед је одлучио – Сергеј Милинковић-Савић је главна мета у овом прелазном року.

Наиме, према писањима италијанског "Медиасета“, Енглези су ушли у преговоре са Лацијом. Они у Србину виде замену за Пола Погбу, који је на излазним вратима, а данашње приче о понуди Реал Мадрида додатно су поткрепиле читаву ситуацију.

Римљани су, ипак, зацепили цену од 100 милиона евра, неће пустити једног од својих главних играча за мање од тога, а свесни су да клуб са "Олд Трафорда“ има ресурсе да то исплати.

Ед Вудворд је "јурио“ Сергеја још прошлог лета, али Игљи Таре није био вољан да га пусти јер је сматрао да не може да нађе одговарајућу замену, а ни енглески клуб није био спреман да издвоји 120 милиона колико су Италијани тражили.

Сада је цена нешто нижа, српски репрезентативац је имао нешто слабију сезону него што је то била она која је претходила Светском првенству у Русији, па је и то утицало на мали тржишни пад. 

И даље, јасно је да би он био велико појачање за Јунајтед, поготово уколико настави да игра у форми у којој је завршио сезону, када је поново почео да игра на високом нивоу на који је навикао јавност. 

Будућност овог посла зависи од трансфера Погбе, чињеница да су ушли у преговоре директно указује на то да "ђаволи“ седе за још једним преговарачким столом.

Понуда за Милинковића-Савића би исто тако значила и да би у потенцијалном "дилу“ са Мадриђанима вероватније узели Герета Бејла, с обзиром да ће Србин појачати конкуренцију у везном реду.

Јунајтед неће ту завршити прелазни рок, Сер Алекс Фергусон им је, према наводима британских медија, "наредио“ да доведу и Харија Мегвајера. Дефанзивац би поптуно променио структуру тима, поготово одбрамбене линије, а свакако да би тај трансфер указао на жељу да се врате у друштво најбољих.

У клуб је већ стигао Арон Ван-Бисака, као једно од најзвучнијих појачања у Енглеској, а у случају договора са Сергејем можда би у опасности био и енглески рекорд у висини обештећења.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар