Хрват прави од Грујића играча за Ливерпул!

Биће Хертин вођа на средини! Немачки медији пишу о добрим односима између високог Србина и Антеа Човића.

Фудбал 01.07.2019 | 22:30
Хрват прави од Грујића играча за Ливерпул!
Дуго је трајала дилеме у глави Марка Грујића о томе где би било најбоље да настави каријеру и приближи се повратку на Енфилд Роуд. Причало се о Ајнтрахту, тренер Вердера Кофелд желео је да искористи пријатељство са Јиргеном Клопом и доведе Србина.

На крају је тријумф извојевала Херта. Кључну улогу је имао нови тренер тима из Берлина, Хрват Анте Човић, један од најзаслужнијих људи за прошлогодишњи долазак високог везисте на Олимпијски стадион.

Човић у Грујићу види кључог Хертиног играча у наредној сезони. И уверен је да ће под његовом командом некадашњи члан Црвене звезде постати 50 посто бољи играч. Немачки новинари констатују о сјајним односима између Грујића и Човића...

„Имао сам неколико одличних опција, размишљао сам читав одмор о томе, али сам изабрао најбољу. Имам одличан однос са Човићем који ми је отворио врата у Херти“, рекао је Марко Грујић.

Немачки медији откривају да је током паузе Јирген Клоп назвао српског репрезентативца и саопштио му да верује у да ће изабрати најбољи тим за даљи развој. Ајнтрахт се нудио као добра опција због Лига Европе, на клупи Вердера је Клопов пријатељ.

„Човић воли да играмо са великим поседом лопте. Да гурамо лопту кроз средину и будемо офанзивнији. За мене као везисту је то савршено. Друго, сад могу да комуницирам са тренером на матерњем језику. Све је то утицало на моју одлуку“.

Одлично је играо Марко Грујић прошле године. Постигао је пет голова у Херти, нови тренер верује да ће га учинити још бољим. Посебно што је за њега намењена улога кључног играча у везном реду.
Немачки новинари пишу да Човић највише може да унапреди Марка Грујића у дефанзиви и помогне му да се врати у Ливерпул, пошто Клоп тврди да је Србин развио тек 50 посто свог потенцијала.

„Можемо да будемо велико изненађење“, поручио је Грујић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар