Милојевић признао: Појединци су водили неспортски живот!

Тренер Црвене звезде отворен као ретко кад. . .

Фудбал 07.07.2019 | 11:48
Милојевић признао: Појединци су водили неспортски живот!
Евидентно је било да нешто не штима у тиму Црвене звезде током другог дела прошле сезоне, али и поред тога бележени су добри резултати и одбрањена је титула првака Србије. 

Бледа партија у финалу Купа и пораз од Партизана 0:1, међутим, потврдили су да екипа није на нивоу из првог дела, када је успела да се пласира у Лигу шампиона, победи Ливерпул, ремизира са Наполијем...

Да је било проблема унутар свлачионице признао је Владан Милојевић у интервјуу за Ало.

"Оно што није ваљало јесте последњих неколико месеци пред крај сезоне. Дошло је до неког самозадовољења код играча. Не могу рећи да тога није било, то сигурно нећу игнорисати. Нисам могао да верујем, моја свест ми није дозвољавала да верујем да ће се то десити, али ето, десило се", отворен је био тренер црвено-белих као ретко кад.

"У реду, узели су титулу, али играчи су прерано почели да прижељкују крај сезоне. Нећу да кажем да ли је оправдано или није, не волим о томе да причам, али ми се све то помало не свиђа. Причао сам са играчима, они знају шта мислим. Мени лично тај крај сезоне представља велику лекцију. С друге стране, не можете ништа да им кажете. Једна лекција за све нас да се тако нешто више никада не понови...".

Није се ту зауставио Милојевић...

"На крају сезоне изгубили смо то заједништво које нас је красило. Почели су да преовладавају лични интереси код играча. Искрено, поједини фудбалери су почели да воде апсолутно неспортски живот. Начуо сам то и раније, али сам покушавао да игноришем, да правдам због одличних резултата. Непрофесионалност нећу толерисати. Инсистирам да морају да буду професионалци, морају да буду свесни да су фудбалери, да без обзира на то што су млади имају посебан режим живота у односу на вршњаке. С друге стране, та популарност је изашла из граница дозвољеног и то ми се не свиђа. Нећу то више праштати, бићу веома ригорозан што се тога тиче", закључио је Милојевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар