Манчестер сад испред Парижана!

Таре на Острву преговара око Сергеја! Французе одбија високо обештећење!

Фудбал 06.07.2019 | 16:49
Манчестер сад испред Парижана!
Сага око Сергеја Милинковића-Савића неће се тако брзо завршити ни у овом летњем прелазном року. Пре годину дана је све „горело“ око српског везисте, сада већ није толика помама, али и даље су неки од највећих европских клубова заинтересовани за њега.

Због тога је спортски директор Лација Игли Таре отпутовао за Лондон. Како има више енглеских клубова који би да купе Сергеја, Таре је решио да оде њима на ноге и саслуша понуде, јавља италијански Спорт Медијасет.

На пол позицији је Манчестер јунајтед. И то је сада избио на прво место испред Пари Сен Жермена, иако је пре недељу дана било „готово“ да Сергеј иде у Град светлости.

Проблем је, тврде Италијани, у обештећењу које тражи Лацио. Пре годину дана је председник Небескоплавих Клаудио Лотито тражио 120.000.000 евра за обештећење. Сада не пристаје на мање од 80.000.000 и то удаљава Парижане од Милинковић-Савића.

У први план је избио Манчестер који има рачуницу: продати Пола Погбу и за тај новац довести Сергеја Милинковића-Савића. Агент француског фудбалера Мино Рајола је званично потврдио да Погба жели да оде из Јунајтеда и сада се само врте опције око новог клуба и суме коју ће тражити, односно, добити Црвени ђаволи.

Како пише Спорт Медијасет, једнако се ни српском фудбалеру више не остаје у Лацију. Сигуран је Сергеј да ће овог лета напустити клуб, па је, како кажу, већ продао стан у Риму и спаковао своје ствари. Питање је само где ће их преселити, да ли на Острво или можда, ипак, на крају у Париз.

Углавном, Сергеј је поново у фокусу фудбалске јавности...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар