Није ухапшена полицајка ГП БиХ

- Начелник кабинета директора Граничне полиције БиХ Радиша Самарџија демантовао је наводе појединих медија да је у акцији кодног назива "Тебра" ухапшена и припадница Граничне полиције БиХ.

Босна и Херцеговина 06.07.2019 | 11:32
Није ухапшена полицајка ГП БиХ
"То апсолутно није истина. Права је истина да су у овој дуго и пажљиво припреманој акцији активно учествовали и припадници Граничне полиције и тиме допринијели њеној успјешности", рекао је Самарџија Срни.

Медији су јавили да је у овој акцији ухашена припадница Граничне полиције БиХ за коју се сумња да је помагала осумњиченима да дрогу пребаце у Хрватску и то другим, околним путевима, а не преко самог граничног прелаза.

У јучерашњој акцији, која је реализована на територији Хрватске и БиХ, заплијењено је 500 килограма дроге сканк и ухапшено 20 лица.

Полиција је у Хрватској заплијенила око 200 килограма сканка, а на подручју БиХ припадници Агенције за истраге и заштиту пронашли су скоро 300 килограма наркотика.

У Загребу је ухапшено 10 лица, у Сплиту шест, а по два на Рабу и Корчули.

Неки од њих су одраније познати полицији.

Акцијом на подручју БиХ руководио је тужилац Посебног одјељења Тужилаштва БиХ за организовани криминал, привредни криминал и корупцију.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

За новац све мозе

06.07.2019 13:32

На залост има и тога, неморалних проститукци у границној полицији.

ОДГОВОРИТЕ