Рајола минира Олд Трафорд: Погба жели да иде!

Питање је само Реал или Јуве? “Сви то знају”, каже контроверзни менаџер.

Фудбал 06.07.2019 | 10:38
Рајола минира Олд Трафорд: Погба жели да иде!
Месецима се већ провлачи кроз медије, али фудбалски фанатици нису баш увек спремни да поверују свему што пишу новинари. Ипак, сада више нема дилеме, јер је Мино Рајола по опробаном рецепту почео да врши притисак на клуб како би испунио жеље клијента, а себи утерао масну провизију у џеп. Овог лета, жеља Пола Погбе је да оде из Манчестер јунајтеда!

“Сви знају да је Пол спреман да продужи даље. У процесу смо. Сви знају како се Пол осећа. Сви у клубу су упознати с његовим жељама. Од тренера (Оле Гунар Солскјера) до власника”, категорички ће контроверзни Рајола у ексклузивној изјави за Тајмс.

А кад Рајола крене – знаш да ће да истера своје. Зато уосталом поједини клубови, Барселона пре свих, одбијају да доводе Рајолине играче. Није баш ни Реал одушевљен његовим понашањем – ипак је то Краљевски клуб, а Мино се често понаша као на пијаци - али Зинедин Зидан јесте одушевљен игром француског аса и инсистира на његовом довођењу. Нудили су му у Мадриду и Донија ван ден Бека, нудио је и Тотенхем Кристијана Ериксена за 70.000.00 евра, више него дупло мање од онога што је прошлог лета одбио, али Зидан упорно одбија да да зелено светло, све чекајући да ће Погбауспети да се избави са Олд Трафорда.

Уосталом, то и јесте Реалов “фазон”. Они воле да доказују своју величину тиме што натерају и највеће играче у озбиљно великим клубовима да јавно кажу да је Реал ипак изнад свих и да желе на стадион “Сантјаго Бернабеу”.

Може бити дакле да је Реал, а може бити и да је у питању Јувентус, једини други интересент који може озбиљно да заголица Погбину машту. У Торину је пружао најбоље партије каријере, много боље од оних у Манчестеру, а газде Јувентуса немају ама баш никаквих проблема са Рајолом, штавише.

Цена? Биће око 150.000.000 евра, осим ако у цео посао не улете и неки играчи, мада Јунајтед би најрадије кеш. Јуве пак нуди Паула Дибалу, Алекса Сандра и кеш.

Погба се иначе није појавио на почетку Јунајтедових припрема за нову сезону. Солскјер му је дозволио да одмори главу. А да ли ће Француз бити у авиону када у недељу екипа крене на турнеју по Аустралији?

“Не могу ништа да вам кажем. Ја живим дан за даном”, опуштен је Рајола.

Више није ако, но кад Погба иде из Манчестера. И кад уместо њега на Олд Трафорд стиже Спортингов капитен Бруно Фернандеш.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар