Приштина гости Милан: "Росонери" стижу на Косово!

Славни италијански клуб најавио долазак на стадион "Фадиљ Вокри" 20. августа. Пријатељска утакмица против Фероникељија.

Фудбал 06.07.2019 | 09:41
Приштина гости Милан: "Росонери" стижу на Косово!
Фудбалски клубови Милан и Фероникељи из Глоговца најавили су да ће 20. августа (20.45) одиграти пријатељску утакмицу на стадиону "Фадиљ Вокри" у Приштини.

Клуб из Глоговца основан је 1974. године, такмичи се у најјачем рангу лиге самопроглашене државе Косово. Фероникељи је три пута био шампион Суперлиге, а последњу титулу освојио је у прошлој сезони.

Екипу сачињавају углавном Албанци, а ту су још један Бразилац Жаен Кариока и Пољак Јацек Трошупа. 

Фероникељи се ове сезоне такмичи у квалификацијама за Лигу шампиона и противник у првом колу му је, после успешно завршених предквалификација, Њу Сејнтс из Велса.

Навијачи Милана данас су обавештени о пријатељској утакмици у јужној српској покрајни.

"После турнеје по Сједињеним Државама и Кардифу, долазак у Приштину биће прилика за навијаче, а посебно за љубитеље "росонера" са Косова, али и суседних балканских земаља, да уживо прате свој клуб у припремном процесу за нову сезону", наводи се на сајту "Милан Неwс". 

Председник Фероникељија је познати бизнисмен Насер Рамај, власник грађевинске компаније "Аларт центра" која инвестира на Будванској ривијери. Иначе, према писању црногорских медија, постоје индиције да је Рамај један од оснивача ОВК и да је повезан са "Дреничком групом", чији су чланови били оптужени за ратне злочине над цивилима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бреза

06.07.2019 10:34

Нека играју са багром, нема даље.

ОДГОВОРИТЕ