"Мушкарци се хватају за ја*а, а смета вам мој чај?!"

Алекс Морган сматра да су поново на снази двоструки аршини. . .

Фудбал 06.07.2019 | 08:00
"Мушкарци се хватају за ја*а, а смета вам мој чај?!"
Америчка фудбалерка Алекс Морган за кратко време је постала звезда британске штампе након што је имала интересантну прославу гола - против Енглескиња на Светском првенству.

Морган је постигла гол за победу (2:1), а онда је одлучила да слави тако што "пије чај" из шољице, због чега се дигла велика фрка у јавности, иако до краја није разјашњено ни шта је то представљао - и да ли је уопште хтела да "пецка" Енглеску.

Ни сама није желела да објасни шта јој је била намера, али како је притисак у медијима био све већи - одлучила је поново да се огласи.

"Имам осећај као да су поново на снази двоструки аршини у спорту... Ми жене морамо да будемо скромне, а када славимо да пазимо да то не буде 'превише'", казала је једна од најбољих фудбалерки САД и потом подсетила на пример у мушком фудбалу.

"Видите како се мушкарци хватају за ја*а када славе... А када ја пијем чај, одмах ме критикују", додала је Американка којој је доста објашњавања.

Иако то није конкретно рекла, сигурно је мислила и на случај Кристијана Роналда који је након гола Атлетико Мадриду славио на сличан начин, што је била реакција на исти потез Дијега Симеона - само неколико недеља пре тога.

Да ли је Алекс у праву?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар