Конте није хтио Матића у Челсију, а зове га у Интер!

На Олд Трафорд је стигла примамљива понуда. . .

Фудбал 05.07.2019 | 00:00
Конте није хтио Матића у Челсију, а зове га у Интер!
Немања Матић, изгледа, нема више будућност на Олд Трафорду!

Амерички "ЕСПН" преноси да је српски репрезентативац интересантан Милану и Интеру, а да су "неразури" спремни да пошаљу и прву конкретну понуду.

Исти извор наводи да је Интер спреман да понуди Рађу Најнголана и 10 милиона фунти за Немању Матића, а видјећемо да ли је то понуда коју ће прихватити клуб, а утисак је и да Оле Гунар Солскјер жели мало да промијени "крв" екипе на средини терена.

Већ дуже вријеме се спекулише о доласку Ерика Дајера, Шона Лонгстафа и других везних фудбалера, а можда би темпераментни Белгијанац "подигао" тим на виши ниво.

Матић је иначе изричита жеља новог тренера "неразура" Антонија Контеа који га добро познаје

Србин је био важан дио Челсија у сезони када је клуб ка пехару Премијер лиге предводио управо Конте, али је Италијан поручио да му више није потребан...

Челси је то схватио као сигнал да одмах "наплати" Матића, пошто је у клуб стигао Тимуе Бакајоко, али је Италијан касно објаснио челницима клуба да није "баш тако мислио", односно да му је Немања потребан макар још годину дана прије него што се његова замјена уигра...

С обзиром на то да је на адресу Челсија стигла понуда Манчестер јунајтеда од 40 милиона евра, клуб је одмах прихватио и отприлике ту је почео "раскол" Италијана и руководства.

Довољно убједљив био је и Жозе Мурињо тако да су се Матић и Челси растали у не тако сјајним околностима, а изгледа да ни његов мандат на Олд Трафорду неће потрајати још дуго, пошто Јунајтед планира да пружи предност млађим играчима.

Матић је на списку за припреме, и требало би да крене с екипом у Аустралију, али није искључено да се договор двије стране ријеши прије тога.

Прошле сезоне за Јунајтед одиграо је 38 мечева у свим такмичењима и дао је један гол.

Извор:  мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар