Сви са књигама одмарају на плажи

Одавно је познато да је књига поуздан пријатељ у свим приликама, било да желите да научите нешто ново, да обогатите рјечник, да стекнете нова сазнања о неким стварима, да отпутујете у неки други свијет, другу епоху, другу димензију.

Занимљивости 05.07.2019 | 14:55
Сви са књигама одмарају на плажи
Ту је И када желите да се одморите, од свих И свега И многи ће рећи да им је управо књига најбољи пријатељ. Љети, већина нас замишља савршен одмор уз лежање на плажи И читање књиге, те је у овом периоду И интезивнија потрага за штивом уз које ћете додатно уживати.

Последњих мјесеци И домаћи И страни аутори обрадовали су нас бројним насловима. Јелана Бачић Алимпић, Весна Дедић, Лусинда Рајли, Ју Несбе,Фредрик Бакман, Тони Парсонс, неки су од најтраженијих аутора.

Домаћи класици су такође И даље омиљено И популарно штиво, које како кажу читаоци, никада није на одмет поново прочитати. Што се тиче осталих наслова који су тражени, предњаче страни аутори.

Иако читање не би требало ограничавати сезонски, сигурно је да је већина управо сада у потрази за добром књигом, зато пажљиво изаберите у мноштву наслова оно што вам одговара, те уз звуке таласа, сунчеве зраке И мирис боровине употпуните ваш одмор.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар