Завршено: Звезда продала Чаушића!

И отписала 500. 000 евра! Црвено-бели се растали са искусним везистом, који није оправдао очекивања на Стадиону Рајко Митић.  Везиста црвено-белих окончао је неславну епизоду на "Маракани". После непуних 12 месеци.

Фудбал 05.07.2019 | 10:36
Завршено: Звезда продала Чаушића!
Горан Чаушић напушута Црвену звезду и враћа се у Арсенал из Туле. Како сазнаје МОЗЗАРТ Спорт, црвено-бели су на тај начин отписали дуг према руском клубу од 500.000 евра, колико је износила друга рата обештећења за искусног везисту.

Чаушић је у Црвену звезду стигао последњег дана августа 2018. године, као велико појачање у везном реду, али није оправдао очекивања на стадиону Рајко Митић, иако је имао апсолутно поверење код шефа струке Владана Милојевића.

Да је посао већ завршен потврђује и то да је Чаушић већ скинут са списка играча који конкуришу за европску премијеру са Судувом 9. јула.

Чаушић је прошле сезоне забележио 28 наступа за Црвену звезду у свом такмичењима, међу којима је и пет у групној фази Лиге шампиона.

Изданак Звездине школе по добром памти претходни боравак у Тули, где је током сезоне 2017/2018. био један од запаженијих играча Арсенала, забележивши 26 наступа у руској Премијер лиги. Очекивало се да ће запажену улогу имати и по доласку у матични клуб, али се то ипак није остварило, па је уследио повратак у руски фудбал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар