Званично: Биенвенуе, Андер!

Одличан трансфер Пари Сен Жермена!

Фудбал 05.07.2019 | 08:00
Званично: Биенвенуе, Андер!
Улазак у собу, смештање у фотељу, џојстик у рукама и трансфер у Пари Сен Жермен кроз виртуелни свет видео игрице ФИФА 20. Тако је Андер Ерера званично закорачио у свет париског гламура, где ће бранити боје француског шампиона.

Јучерашње најаве испоставиле су се као потпуно тачне. Ерера је данас слетео у Град светлости, обавио потребне лекарске прегледе и папирологију, а онда жврљнуо свој аутограм на петогодишњи уговор с новим клубом. Пари Сен Жермен је одлично прошао, пошто рођени Баск је на Парк принчева стигао као слободан играч после растанка са Манчестер јунајтедом.

Нема дилеме, овакво појачање је Томасу Тухелу недостајало у претходној сезони и сада може мирније главе да дочека почетак такмичарске 2019/20. Поготово када се зна да је ПСЖ озбиљно кубурио са незадовољним Адријеном Рабиоом, а онда и са Леонардом Паредесом, који се није показао као играч достојан дреса Светаца. На све то, ПСЖ дуго није могао да пронађе ни адекватну замену за Тијага Моту, што је додатно оптеретило клуб. 

"Пари Сен Жермен је највећи клуб у Француској и стално расте. Игра да увек победи и осваја титуле. Јако сам желео да дођем у
Париз и обучем дрес ПСЖ. Клуб има јако лепу причу и срећан сам што ћу овде моћи да испишем нове странице у каријери. Долазак овде у мени буди посебне емоције. Јако ми се допада и град. Париз је један од најлепших градова на свету. Обећавам три ствари – рад, професионализам и страст. Обећавам и да ћу унапредити своје знање француског језика, јер знам колико је то важно за комуникацију у тиму", изјавио је Ерера по доласку на Парк принчева. 

Ерера ће у Пари Сен Жермену инкасирати преко 40.000.000 евра на име годишње плате. Јунајтед је Шпанца изгубио зато што није желео да му изађе у сусрет с захтевима за плату, који су наводно превазилазили ранг од 230.000 евра седмично, односно 12.000.000 евра. ПСЖ је изашао са нешто мањом понудом, али и богатим додацима на име бонуса, због чега се Ерера није ни најмање двоумио. Тако је ПСЖ попунио место које је остало одласком Адријена Рабиоа у Јувентус.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар