Министар крије убице Ивановића

Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић тврди да министар правде самопроглашеног Косова Абељард Тахири штити ратне злочинце и крије убице Оливера Ивановића, те да је близак људима ка којима истрага води, због чега у паници напада предсједника Србије Александра Вучића јер је објелоданио истину.

Србија 04.07.2019 | 17:37
Министар крије убице Ивановића
Ђурић је навео да Тахири не може да оповргне да правосудни органи у Приштини нису сарађивали са српским, те да су забранили учешће припадника српске полиције у истрази, фалсификовали снимке и чауре, као и да нису дозволили приступ мјесту злочина и информацијама о кретању осумњичених.

– Онај који штити Фљорима Ејупија је његов сарадник и саизвршилац њега и његових налогодаваца – поручио је Ђурић, саопштено је из Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију. 

Тахири је раније изјавио да је жалосно што је Вучић “преузео улогу судије, тужиоца, истражитеља и сваку другу која је потребна за покривање истине, кад год се она појави”.

Ова Тахиријева тврдња услиједила је након што је Вучић изјавио да Београд мисли да има име убице предсједника Грађанске иницијативе “Слобода, демократија, правда” Оливера Ивановића који је убијен 16. јануара 2018. године, али да покушава да добије материјалне доказе.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пеперминт

04.07.2019 21:30

Зваљо Вуцицев.

ОДГОВОРИТЕ