Званични наставак једне велике приче!

Ово ће бити увод у Ђиђијеву потпуну нову улогу у клубу, пошто се очекује да ће се на крају следеће сезоне и званично повући из професионалног фудбала и презети тренерску или директорску функцију у клубу.

Фудбал 04.07.2019 | 21:26
Званични наставак једне велике приче!
Велика прича је добила свој наставак: легендарни Ђанлуиђи Буфон се вратио у Јувентус после годину дана паузе и једногодишњег боравка у Пари Сен Жермену. Искусни чувар мреже је јутрос успешно прошао медицинске прегледе, а онда је ставио параф на уговор до 30. јуна 2020. године.

Ово ће бити увод у Ђиђијеву потпуну нову улогу у клубу, пошто се очекује да ће се на крају следеће сезоне и званично повући из професионалног фудбала и презети тренерску или директорску функцију у клубу.

Буфон има скоро 700 наступа за Бјанконере и чак девет шампионских титула. Ова вест ће обрадовати и навијаче, с обзиром да је на његовом претходном опроштају, 19. маја 2018. године, било доста суза. Буфон је за Јувентус био више од капитена, легенда и симбол клуба.

Прошле сезоне искусни чувар мреже је забележио 25 мечева за Пари Сен Жермен у свим такмичењима, али је на крају одбацио могућност преговора око новог уговора.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар