Чаушић иде из Звезде!

Најава спортског директора Митра Мркеле.

Фудбал 04.07.2019 | 20:43
Чаушић иде из Звезде!
Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела најавио је одласке Лоренца Ебесилија и Горана Чаушића, као и да постоји велико интересовање за Милана Павкова.

Такође, он је октрио да ће Милош Вулић остати на Маракани, пошто је на излазним вратима Чаушић.

"Јирка је отишао  Раднички, а велика вероватноћа да одлази и Чаушић, не могу да откривам више. Има доста интересовања и за Павкова, видећемо у наредним дана шта ће се десити са усменим понудама", рекао је Мркела на стадиону "Рајко Митић", где је данас промовисан шпански везиста Хосе Алберто Кањас.

Чаушић је у финишу летњег прелазног рока прошле године стигао из Арсенала уз Туле за милион евра. Као капитен омладинског тима који је тренирао Владан Милојевић, веровало се да ће бити велико појачање. Међутим, био је ван ритма и брзо изгубио статус стандардног играча.

Црвена звезда ће тешко повратити уложена средства. На Маракани би били задовољни и обештећењем од 500.000, можда и позајмицом са правом откупа.

Мркела признаје да је број од девет странаца велики и најавио одлазак и Ебесилија.

"У наредном периоду би требало и његов одлазак да се деси. Вулић је играч Звезде и остаје, доста очекујемо од њега", казао је Мркела и нагласио да је задовољан учињеним у прелазном року и доласцима још Бразилца Зандера, Португалца Томанеа и Радована Панкова.
"Доласци су могући само у случају одлазака на појединим местима, где бисмо могли да имамо проблема".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар