Оно кад ти жена нађе посао и то у Премијер лиги!

Искусни немачки голман прешао у Норич!

Фудбал 04.07.2019 | 19:27
Оно кад ти жена нађе посао и то у Премијер лиги!
Искусни немачки голман Ралф Ферман (30) допутовао је у Енглеску на лекарске прегледе и потписивање уговора са новим премијерлигашем Норичом.

Некадашњи капитен Шалкеа који је скунут с гола прошле сезоне како би млади репрезентативац и "нови Нојер" Алекс Нубел добио пажњу, преслиће се у редове Канаринаца на једногодишњу позајмицу из Гелзенкирхена, а никакакв откуп по истеку позајмице није договорен.

Занимљиво да је ангажаман Ферману пронашала супруга која је синоћ запратила Норич на Инстаграму. Она и помоћни тренер овог клуба Кристофер Џон су добри пријатељи, заједно су у Немачкој основали фабрику одеће пре неколико година. Такође, Норич је тражио још једног доброг голмана како би појачао конкуренцију искусном Холанђанину Тиму Крулу (31), који ће бити број један пошто је недавно потписао нови трогодишњи уговор на Кероу Роуду.

Што се тиче Фермана, његов уговор са Шалкеом важи до 2022. године. Он је прошао све млађе категорије репрезентације Немачке, али није дебитовао за А тим. И специјалиста је за одбране пенала.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар