Кањас: Пријовић ми је помогао да изаберем Звезду!

Нови везни фудбалер Црвене звезде Хосе Алберто Кањас изјавио је да му је разговор са Александром Пријовићем помогао у избору клуба након одласка из ПАОК-а.

Фудбал 04.07.2019 | 18:11
Кањас: Пријовић ми је помогао да изаберем Звезду!
Бивши везиста Бетиса, Еспањола и Свонсија, који је играо заједно са Пријовићем у солунском клубу, има 32 године и први је Шпанац у историји Црвене звезде.

"Пре неколико дана причао сам с њим, рекао ми је да је клуб историјски. Помогао ми је доста и понудио ми помоћ ако ми било шта затреба у Србији. Волео бих да дође на неку утакмицу", рекао је Кањас на промоцији на стадиону "Рајко Митић".

Кањас је поручио да му је драго што је дошао у тако велики клуб и да зна да је био првак Европе 1991. године.

"Било је других понуда, и од ПАОК-а да продужим уговор, али није била задовољавајућа. Чим су ме звали из Звезде нисам имао недоумица, стижем у клуб са пуно трофеја. Звезда има сјајну екипу, најбољу у Србији и верујем да можемо да играмо у Лиги шампиона. Надам се да ћу показати на терену да сам право појачање".

Према његовим речима упознат је и са највећом утакмицом у Србији, Црвене звезде и Партизана.

"Светски дерби, гледао сам на снимцима о њему. Има пуно тензије... Надам се да ћемо победи сва три дербија, без проблема", рекао је Кањас и додао да му је част што је први Шпанац у Звезди.

Кањас ће у црвено-белом носити дрес са бројем 87.

"То је година рођена и број који ми је много донео среће прошле сезоне. Верујем да ће и овде да буде исти случај као у ПАОК-у. Много ми је радости дао".

Спортски директор Митар Мркела верује да је Звезда направила прави потез довођењем Кањаса.

"Кањас је искусан, играо је у великим лигама и биће одлично појачање за нас. Такав профил нам је неопходан, разуме игру и зна да започне акцију из одбране. Верујем да је право појачање", казао је Мркела.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар