Саво вјерује Тумби: одлично рјешење у правом моменту!

Избор Љубише Тумбаковића за новог селектора "орлова" прокоментарисао је и тренер Партизана Саво Милошевић. . .

Фудбал 03.07.2019 | 20:55
Саво вјерује Тумби: одлично рјешење у правом моменту!
Тренер Партизана Саво Милошевић прокоментарисао је и избор новог селектора репрезентације Србије – Љубише Тумбаковића.

Њих двојица познају се дуго година, а сарадња је почела још у Партизану почетком деведесетих, када је Милошевић започињао играчку, а Тумбаковић тренерску каријери

"Ја сам презадовољан, мислим да је он одлично решење у овом моменту", прокоментарисао је стратег "парног ваљка".

Милошевић је објаснио и због чега.

"Не кажем да је био једино идеално, али с обзиром на ситуацију и на дешавања у Црној Гори, неке ствари се догађају са разлогом и нешто је хтело да се тако све сложи. Можда сам превише субјективан, јер му ја и моја генерација пуно дугујемо због свега што је урадио за нас, опет мислим да је он добро решење. Добро је такође и што је био селектор Црне Горе и што је имао то искуство, јер није исти посао тренера и селектора", рекао је Милошевић. 

Он сматра да је Тумбаковић у правом моменту сео на клупу "орлова".

"Верујем у Тумбаковића и мислим да је дошао у прави тренутак како би нашу репрезентацију одвео на Европско првенство. Мислим да има таман времена за то јер он има тај капацитет и квалитет да среди неред у А тиму. Са њима је мало теже јер су они већ направљени играчи и имају велико искуство. Али, оно што бих такође нагласио као круцијално код њих јесте да су они постали велики играчи не захваљујући систему, већ упркос њему. Мислим да имамо квалитет и добру селекцију да направимо успех и пласирамо се на ЕП", подвукао је Милошевић. 

Извор>: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар