Тренер Селтика: Спремни смо за Сарајево!

Урадили смо озбиљан корак и спремни смо за дуеле са Сарајевом, рекао је Нил Ленон, тренер Селтика, који ће у првом колу квалификација за Лигу шампиона играти против Сарајева.

Фудбал 03.07.2019 | 18:23
Тренер Селтика: Спремни смо за Сарајево!
Фудбалери реномираног шкотског клуба синоћ су у генералној провјери пред први сусрет са шампионом Босне и Херцеговине 9. јула на Олимпијском стадиону "Асим Ферхатовић Хасе-Кошево" одиграли без голова против швајцарског Сент Галена.

Нису приказали игру коју од њих очекују навијачи, а несуђени репрезентативац Босне и Херцеговине Јозо Шимуновић зарадио је црвени картон због бруталног старта.

"Задовољан сам издањем у мечу са Сент Галеном. Прије свега, јер нисмо примили гол, и то први пут током припрема. У протеклим сусретима пуно смо комбиновали састав екипе, што против Швајцараца није био случај. Спремили смо се за Сарајево. Вјерујем да ћемо у утакмицама с прваком БиХ играти веома добро и остварити жељени резултат", истакао је Ленон.

Први меч шкотског и првака БиХ биће одигран 9. јула на "Кошеву", а реванш утакмица заказана је седам дана касније у Глазгову.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар