Бомба: Вујасиновић поново у српском ватерполу!

Некадашњи репрезентативац, човек који је у ватерполу освојио готово све, поново ће радити у Србији. Нови је тренер Ватерполо клуба Нови Београд 11. април.

Остали спортови 02.07.2019 | 08:57
Бомба: Вујасиновић поново у српском ватерполу!
По именима, нова ватерполо клупска сезона у Србији биће врло узбудљива. Након што је објављено да ће Игор Милановић, некадашњи играч и тренер Партизана преузети Црвену звезду, нова "бомба".

Владимир Вујасиновић (45), по многима најбољи ватерполиста које је ова земља имала, човек који се наосвајао трофеја, нови је тренер Ватерполо клуба Нови Београд 11. април и у уторак ће бити представљен на базену Спортског центра "11. април".

Славни играч и стручњак је до шпрошле године водио италијански Про Реко, један од најбољих еврпских клубова.

На позив свог некадашњег саграча из репрезентације и председника Општине Нови Београд Александра Шапића, прихватио је позив да буде шеф стручног штаба и да надгледа рад у свим категоријама новог прволигаша.

Вујасиновић је помоћник селектора ватерполиста Дејана Савића, а када је завршио каријеру четири године је успешно водио Партизан са којим је освојио четири титуле шампиона државе. Као играч Партизана учествивао је у освајању седме титуле еврпског шампиона 2011. године. Тада је тренер црно-белих био Игор Милановић.

Са Про Реком је освојио две титуле првака Италије и два национална купа.

У саопштењу новобеоградског клуба, наводи се да ће уз Вујасиновића бити представљени и нови играчи - репрезентативци, као и повратници из иностранства, који ће следеће сезоне поново играти у Србији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар