"Што дјеца из Српске не играју у селекцијама БиХ?"

"Немогуће је да се из Борца, Радника, Крупе, Козаре, Звијезде 09, Рудар Приједора. . . не могу наћи већи број играча у млађим селекцијама", каже функционер у Фудбалском савезу Републике Српске.

Фудбал 01.07.2019 | 15:54
"Што дјеца из Српске не играју у селекцијама БиХ?"
Координатор свих млађих селекција Фудбалског савеза Републике СрпскеБранимир Тулић сматра да фудбалски кадрови из РС кад су у кровном ФС БиХ брзо забораве да су предложени од стране ФС РС.

Дугогодишњи селектор младе репрезентације Босне и Херцеговине, који је тренутно задужен за све млађе категорије у ФС РС у изјави за "Спортски журнал" дао је одговор на питање како да више дјеце из РС буду у репрезентацијама БиХ.

"Посебна тема. Нисам од оних који 'пљују' у тањир из којег су јели. У ФС БиХ сам провео лијеп период и као помоћник и као селектор и као скаут. Упознао сам много коректних људи. Међутим, има и кадра из Републике Српске којем је битно да су 'горе' и који брзо забораве да су предложени од стране ФС РС", рекао је Тулић и појаснио:

"Немогуће је да се из Борца, Радника, Крупе, Козаре, Звијезде 09, Рудар Приједора... не могу наћи већи број играча у млађим селекцијама. Ако их они горе не могу испратити и адекватно препоручити, не знам шта ће 'горе'? Зар то није једини исправан пут да многи на 'кровни' Савез почну да гледају другачије? Овако се у руке многима дају аргументи, који нису спортски. Васпитан сам да навијам за репрезентације из бивше Југославије и не могу неког да мрзим сада због политике", додао је кородинатор свих млађих селекција Фудбалског савеза Републике Српске.

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Генерал

01.07.2019 15:44

Зато сто це играти за Србију и нема смисла. Имас Србију и нека вас она зове никакав проблем. Треба бити постен прво према себи па онда према другом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

01.07.2019 18:06

Па овај цовјек је коректан.Засто га нападас.

Name

Изгледа

01.07.2019 21:44

да се требамо угледати на мафију код њих нема вјере ни нације функционису перфектно Али и наси политицари исто као организована мафија функционису перфектно иза атворених врата само је то обицним људима забрањено! Али мени нецете!!!

ОДГОВОРИТЕ