Договорено: Томане Звездин три године!

Сви детаљи трансфера. . .  Португалски нападач ће зарађивати 35. 000 евра месечно на Маракани.

Фудбал 01.07.2019 | 12:44
Договорено: Томане Звездин три године!
Скоро седам дана натезања, размене мејлова, игре нерава. Али, Црвена звезда је коначно уграбила велико појачање. У ноћи између недеље и понедељка српски шампион је коначно постигао договор са Тонделом око трансфера португалског нападача Томанеа.

Стрелац 12 голова у Примери прошле сезоне требал би у понедељак увече или најкаснији у уторак ујутру да слети у Београд, а потом да после лекарских прегледа потпише трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

Српски шампион ће на име обештећења уплатити Португалцима између 500 и 600 хиљада евра, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Половина те суме припашће Тондели, 40 посто ће отићи на адресу Гимараеша, а 10 посто Арауки. Управо су проценти у власништву три клуба били разлог седмодневног завршавања посла. Наиме, према информацијама нашег портала Црвена звезда је инсистирала да на папиру добије сагласност Гимараеша и Арауке да се слажу са трансфером под оваквим условима.

Црвена зведа ће португалским клубовима платити обештећење у једнаке рате.

Познато је и колико ће Томане зарађивати у Црвеној звезди. Њега у Љутице Богдана чека уговор вредан 35.000 евра месечно, уз одговарајуће бонусе. Дакле, Томане неће бити у друштву најплаћенијих играча Црвене звезде.  Имаће мање примања од Марина, Боаћија, па и тек пристиглог Шпанца Кањаса.

На Маракани верују да ће Томане бити велико појачање у новом походу на Лигу шампиона. Тим пре што Боаћи још није пронашао форму, док је Милан Павков пред одласком.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар