Павков сигурно иде из Звезде!

Опет се чека папир из Азије.  И поред пропалог трансфера у Кину јунак тријумфа над Ливерпулом ће напустити редове српског шампиона.

Фудбал 30.06.2019 | 19:11
Павков сигурно иде из Звезде!
Дани руководства Црвене звезде у Виндишгарстену пролазе у чекању. Вечерас би коначно могла да буде стављена тачка на извесне доласке нападача Тонделе Томанеа и бразилског левог бека из Пафоса Жандера. Међутим, није то једина новост из табора српског шампиона.

И даље се прича о велеобрту у трансфери саги Милана Павкова. Снажни нападач није договорио личне услове у Кини, вратио се у Београд, и требало би да се прикључи тренинзима 3. јула, када екипа Владана Милојевићпочне да ради у Љутице Богдана. Међутим, и поред пропалог трансфера у Кину јунак тријумфа над Ливерпулом ће напустити редове српског шампиона.

Неће то директно да кажу челници Црвене звезде, али поново се чека папир из Азије. За Павкова је заинтересован један од клубова из Емирата, и спреман је да изједначи понуду Ђијангсуа када је у питању обештећење. Дакле, Звезда би поново могла да добије три милиона евра... Наводно одговорни са Маракане су добили уверавања да ће ускоро добити папир са званичном понудом. Та прича са Емиратима делује најозбиљније, иако за Павкова постоји интересовање из још две земље.

Уједно, Павков је један од ретких носилаца игре који има дозволу руководства клуба да се пре краја квалификација пресели у инонстранство. У тој малој групи је и Милан Родић, али за потенцијалног репрезентативца Србије и даље не постоји званична понуда. Његова евентуалну продаја чекаће и период уклапања Бразилца Жандера.

Месецима се шушкало о извесној продаји Бранка Јовичића. Међутим, утакмица са Зенитом показала је колико је популарни Бакула значајан за систем Владана Милојевића. Посебно када црвено-бели ударе на објективно јачег ривала. Уз Мирка Иванића, некадашњи члан Амкара је био најбољи појединац у редовима црвено-белих на најважнијем тесту у Аустрији. Одлично је парирао везистима Зенита, уједно и олакшао посао штоперима Милуновићу и Савићу, у двобојима са Дзјубом и Азмуном.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар