Тест: Бијељински Радник јачи од сурдуличког!

"Радничке" игре на Златибору: Бијељина - Сурдулица 1:0.  Премијерлигаш БиХ голом Дејана Максимовића савладао српског суперлигаша.

Фудбал 30.06.2019 | 00:00
Тест: Бијељински Радник јачи од сурдуличког!
Фудбалери бијељинског Радника одиграли су данас први припремни меч на Златибору, и то са имењаком из Сурдулице, у којем су након 120 минута славили 1:0.

Гол одлуке у дуелу са суперлигашем Србије постигао је Дејан Максимовић, на асистенцију Славише Радовића.

Тренери оба тима на терен су послали по двије различите поставе, које су играле по 60 минута, а боље су се снашли играчи бх. премијерлигаша, који се спремају на наступ у квалификацијама за Лигу Европе, гдје ће у двомечу одмјерити снаге са Спартаком из Трнаве.

Наредни тест бијељински "плави" имаће у уторак против Јавора из Ивањице, након чега ће се тим Младена Жижовића вратити у Семберију, гдје ће се спремати до 11. јула и првог европског меча, који ће бити одигран на Градском стадиону у Бањалуци.

"Иако резултат није био у првом плану, момци су дали свој максимум. Одиграли смо два полувремена по 60 минута и најважније је да нема повријеђених играча. Појачања су се одлично уклопила у екипу, очекује нас и меч са Јавором и надам се да ћемо се што боље спремити за дуеле са Спартаком из Трнаве", истакао је фудбалер Радника Александар Васић.

Прије пута на Златибор, Радник је савладао Звијезду 09 резултатом 2:0.

РАДНИК (БИЈЕЉИНА) - РАДНИК (СУРДУЛИЦА) 1:0 (0:0)

РАДНИК (БИЈЕЉИНА): Козић, Бечелић, Мерајић, Симоновић, Шуберт, Попара, Плавшић, Делић, Мотика, Васић, Зукић. Још су играли: Марковић, Хоџић, Сушић, Радовић, Деспотовић, Шукиловић, Никић, Гогић, Мекић, Ђурић, Максимовић, Пецо, Брадоњић.

РАДНИК (СУРДУЛИЦА): Костић, Стевановић, Златановић, Ивановић, Мићић, Даноски, Стојановић, Исламовић, Станисављевић, Ђорђевић. Још су играли: Ранђеловић, Пејичић, Ковачевић, Богданоски, Стојиљковић, Миладиновић, Јокић, Стаменковић, Бојић, Горановић, Јовић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар