Јуве опет тјера Игуаина!

Трећи клуб и трећа позајмица за годину дана! Аргентинац нема много избора. . .

Фудбал 28.06.2019 | 14:45
Јуве опет тјера Игуаина!
Трећи пут за годину дана, Гонзало Игауин би могао да заврши на позајмици.

После позајмица у Милану и Челсију, Јувентус сада жели да га позајми Роми која тражи замену за ЕдинаЏека. Питање је дана када ће Џеко напустити Рому и појачати Интер због чега римски клуб тражи замену.

Избор је пао на Игуаина. Познати су и детаљи под којима би посао могао да се договори. Јувентус за једногодишњу позајмицу Аргентинца тражи 12.000.000 евра и Рома ће пристати на то. Примера ради, Игуаин је прошлог лета отишао на позајмицу у Милан за коју су се Росонери обавезали да ће платити 18.000.000 евра. На крају су платили само половину јер је уговор раскинут у зимском прелазном року и Игуаин је позајмљен Челсију.

Аргентинац је оставио слаб утисак у Милану и Челсију који је такође једва чекао да му види леђа. Вратио се у Јувентус са којим има још две године уговора, али у Торину га не желе. Можда би му тренер Сари и нашао неку улогу у тиму, али је клуб изричит у намери да га се реши због високе плате. Игуаинова бруто плата износи 13.000.000 евра годишње што би било непотребно оптерећење за Јувентусов буџет.

За Ромин би свакако било велико, али би их изашао нешто скупље него Џеко чија бруто плата је 11.000.000 евра.

Преговори се воде, а још се не зна какав је став играча. Рома нема пристанак Игуаина који би могао да одбије нову позајмицу. Ипак, нема много избра. Јувентус за његову продају тражи 36.000.000 евра и то нико неће да палти.

Позајмица је једино решење. Наредних дана би клупко требало да се расптеља. Игуаин у Роми је више од идеје...

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар