Родитељи бебу назвали Гоогле

Беба у Индонезији је награђена титулом за најчудније име јер су је њени родитељи назвали Гоогле по најпознатијем интернет претраживачу.

Забава 28.06.2019 | 07:29
Родитељи бебу назвали Гоогле
Дјечак који има осам мјесеци је дијете оца  Андија Сапутра, који је одговоран за име које је мали Гоогле добио.

Прије него што се одлучио за ово необично име, дјечак је могао добити традиционална имена типична за Индонезију попут Албар, Диргантра или Путра. Све су то имена која се појављују у Курану.

Ипак, отац се одлучио за нешто модернији приступ, па је претраживао модерну технолошку архиву и тада је добио идеју да сина назове по познатом интернет претраживачу.

Признаје да мајка у почетку није била за ову идеју, али да је временом пристала и сама увидјела да је ово добра идеја.

Локални медији у Јава провинцији Западне Индонезије су јавили да је мајка Ела Карин у почетку била стидљива и да није жељела да открива јавности име свог дјетета, али да се након три мјесеца предомислила.

У међувремену је створила јаку везу са малим Гооглеом и истиче да се нада да ће њен син постати лидер већини људи због свог необичног имена.

На питање зашто у матичној књизи не постоји још неки додатак имену и зашто нема презиме, поносни родитељи су исткали да не желе да покваре значење дјечаковог посебног имена.

"Рекао сам свом оцу да је Гоогле име са великим значењем и да се надам да ће наш Гоогле помоћи великом броју људи да постану корисне особе", рекао је отац дјечака.

Мајка је додала да се људи често шале са именом њеног дјетета и да су многи коментарисали да ће се њихово наредно дијете звати WхатсАпп, али да она не мари превише за ове коментаре.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Није Болест Све Сто Боли

28.06.2019 05:41

Ко је цитао Куран, зна да се ни једно од ових имена неспомиње тамо. А родитељи овог дјетета су идиоти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

28.06.2019 08:11

Све цеститке за родитеље, данас је све интерес и мали дјецак због имена це бити познат у свијету и има сансу да буде позната јавна лицност.

Name

Ре

28.06.2019 10:28

Јадно дијете. Морат ће сам себи надивати име кроз 20 година. И који експерт нађе она три имена и Кур'ану?

Name

Вијетнамац

28.06.2019 10:26

Умјести Хи Гоогле бит ће ....Мерхаба Гоогле.

ОДГОВОРИТЕ