Одржан фестивал "Распјевано љето"

У Бијељини је одржан још један фестивал народне музике “Распјевано љето”, иначе четврти по реду као јединствена музичка смотра која сваке године окупи велики број публике, односно љубитеља добре пјесме, афирмисаних естрадних лица, али и мање познатих који су на почетку музичке каријере. Улаз за публику, као и обично, био је слободан.

Забава 27.06.2019 | 11:38
Одржан фестивал "Распјевано љето"
Ово велико музичко дружење ове године одржано је у прелијепом амбијенту етно-ресторана “Ловац” у центру града, а одлична атмосфера и добро расположење нису недостајали, док се у једном моменту тражило и мјесто више. У такмичарском и ревијалном програму учешће су узели Мишко Цвијетић, Јован Ранкић, Љупче Недић, Младен Долић Дола, Дамир Муласалиховић, Саша Мркаљ, Макивија Маки, Гордана Мудринић, Новица Ђокић, Срђан Ивковић, Саво Радовић, Аријана Арчи Келечевић и Славко Стојчевић.



У оркестру су се нашли Стефан и Филип Трифковић, те Ђојо Илић и Ђоле Деспотовић, док се као гост вечери и подршка фестивалу појавио директор  Радија Владимирци, те директор “Југодиска” Ненад Капор. Ове године фестивал је безрезервно подржао и предсједник Скупштине града Бијељина Славиша Марковић, уз жељу да се промоција Семберије и на овај начин и у што бољем свјетлу настави и у наредним годинама.



Када су награде у питању, прво мјесто за најбољи текст припало је Срђану Ивковићу за пјесму “100 ружа”, за најбољи аранжман награда је отишла у руке Гордани Мудринић и њеним ауторима за пјесму “Доста ми је с тобом плача”, те прво мјесто за најбољу музику припало је Новици Ђокићу за пјесму “Душа од човека”.



Побједници фестивала, по оцјени жирија, као трећепласирани нашао се Младен Долић Дола за пјесму “Балкан”, на другом мјесту Гордана Мудринић са пјесмом “Доста ми је с тобом плача”, док су прво мјесто подијелили Саво Радовић са пјесмом “Сиротињска кућа” и Аријана Арчи Келечевић за пјесму “Грешне, непоштене”, која је уз побједничку Викторију добила још једну награду, тачније бесплатно снимање сингла од стране Милана Мијатовића и музичког студија “Деки” из Варде. 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар