Албанац у чуду: 80 милиона за Сергеја?!

Где је понуда? До краја прелазног рока у већини земаља у Европи остало је још 67 дана. . .

Фудбал 27.06.2019 | 10:38
Албанац у чуду: 80 милиона за Сергеја?!
Спортски директор Лација, Игли Таре, демантовао је у изјави за париски "Ле Парисиен" вест да је Пари сен Жермен послао понуду вредну 80 милиона евра за Сергеја Милинковић-Савића.

Ова вест раширила се Италијом и Француском недуго након што је прилично непоуздани "Цалциомерцато" објавио да је српски фудбалер, преко менаџера Матеје Кежмана, договорио услове под којима ће потписати уговор и да је остало "само" да се два клуба договоре око висине обештећења.

Албанац је рекао да никаква понуда Пари сен Жермена није стигла у Рим и поновио став председника клуба, Клаудија Лотита, да Лацио није принуђен да прода спрског репрезентативца овог лета.

"Немам шта да вам кажем, јер не знам тачно ни око чега водимо разговор. Не морамо да продамо Милинковић-Савића, све су само гласине које служе да бисе новине продале. Немам чак ни представу колико би износила цена за његов трансфер, јер не могу да говорим о нечему што не постоји", додао је некадашњи репрезентативац Албаније, који је каријеру фудбалера завршио у Лацију у сезони 2005/06.

"Све су само гласине, нисмо добили никакву понуду Пари сен Жермена", додао је.

Италијански медији повезивали су Милинковић-Савића прошлог лета и зиме са Миланом, у ком је Леонардо до скоро радио као спортски директор, а када је Бразилац дао отказ на "Сан Сиру" и вратио се на "Парк принчева" - где је већ радио као први оперативац - као најозбиљнији клуб који намерава да (коначно) одведе Србина са "Олимпика" именован је ПСЖ.

До краја прелазног рока у већини земаља у Европи остало је још 67 дана...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар