Хлеб шокирао јавност!

Роналдињо и Деко су долазили пијани на тренинг, продали су их да не изгубе Месија! Чувени Белорус о детаљима са којима љубитељи фудбала нису били упознати.

Фудбал 27.06.2019 | 10:00
Хлеб шокирао јавност!
Легендарни белоруски фудбалер Александер Хлеб шокирао је целокупну фудбалску јавност својим изјавама у телевизијском програму Скамеика Основиј, где је изнео "прљав веш" свлачионице Барселоне и детаље који су се догађали непосредно пре његовог доласка у клуб.

Највећу пажњу изазвале су приче које су се тицале бразилског (бразилско-португалског) тандема Роналдињо – Деко, који су се у најмању руку непримерено понашали у том периоду.

"Роналдињо и Деко су пијани долазили на тренинге. Да ли знате зашто их је Барселона продала 2008. године? Бојали су се да ће тако и Меси бити изгубљен", поручио је Хлеб.

Повратник у дрес БАТЕ Борисова провео је практично само једну сезону у дресу Барселоне (2008/2009), након чега је до истека уговора ишао на позајмице.

"Нисам желео да потпишем за Барселону, желео сам да останем у Арсеналу или идем у Бајерн. Али мој менаџер је инсистирао, чуо се са Гвардилом телефоном и на крају сам потписао", додао је Хлеб.

Легендарни Белорус није имао сјајан однос са Тијеријем Анријем у Арсеналу, што је потврђено и након његовог доласка у Барселону. У тренуцима када се спекулисало о Хлебовом потпису за каталонски клуб, уследио је позив чувеног Француза.

"Долазите у Барселону? Позовите ме и објасићу вам све", рекао је Анри. Међутим уследио је кратак одговор: "Немам ваш број", поручио је Хлеб, који је са Анријем током две заједничке године имао однос "здраво и довиђења".

Хлеб је у ранијим интервјуима говорио да је он лично крив што није имао успешну каријеру на Ноу Кампу.

"Имао сам све што је потребно да напредујем и редовно играм. Све што се десило је апсолутно моја грешка, превише сам олако прилазио стварима, мој карактер ме је спречио да напредујем. Уместо да радим напорно, Гвардиолине одлуке са нерадо прихватао", поручио је пре две године Хлеб у једном интервјуу.

Тада је појаснио и причу око доласка у Барселону.

"Пре него што сам дошао имао сам понуду Бајерна, био сам одлучан да потпишем, али уследила је дводневна пауза у преговорима, а Барселона је била упорнија. Морао сам да одем у у Барселону, то је био најбољи тим на свету у то време и нико не може да одбије такву понуду. Да то нисам учинио, увек бих жалио што сам пропустио прилику да играм у најбољем клубу на свету", додао је Хлеб.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар