Избачен из тима због сексуалне афере!

Репрезентативца Египта две девојке оптужиле за сексуално узнемиравање. Експресно избачем из кампа селекције домаћина.

Фудбал 26.06.2019 | 21:10
Избачен из тима због сексуалне афере!
Египат је победом против Зимбабве (1:0) отворио Афрички куп нација, који се ове године организује у земљи фараона. Домаћине вечерас чека друга утакмица у Групи А и уколико победе ДР Конго пласираће се у наредну фазу. То се и очекује од тима који је селектирао и води Хавијер Агире.

Међутим, оно што се није очекивало од Мексиканца и Фудбалског савеза Египта је радикална одлука само неколико дана да после старта шампионата. 

Фудбалер ПАОК-а Амр Варда, који је у првом мечу ушао са клупе, избачен је у среду из кампа египатске репрезентације! 

Двадесетпетогодишњег играча компромитовале су две девојке на друштвеним мрежама. Оне су објавиле фотографије, видео записе и претеће поруке које им је Варда слао путем WхатсАппа.

Једна од девојака испричала је да их је Варда, са још двојицом саиграча који нису именовани, звао у хотелску собу.

"Кад сам то одбила, постали су агресивни. Одвратно се понашао", написала је она.

Нешто касније слично је посведочила и друга девојка.

"Он није нормалан, он је сексуални предатор. Најгора ствар коју сам направила је што сам се сређивала за Амра Wарду. Месецима ме је злостављао и претио ми. Морала сам да се претварам да ми се свиђа јер, кад нисам, разљутио би се и постао насилан", објавила је девојка и на крају пренела део разговора.

"Рекла сам му: То што си познат, не значи да желим да видим твој полни орган".

Адвокати у Египту подигли су тужбу за злостављање против члана националне селекције, а египатски савез брже-боље је, уз договор са Агиреом, одстранио Варду са шампионата. 

И играч ПАОК-а имао је шта да каже у своју одбрану.

"Видео није аутентичан. Сви ти 'сцреенсхотови' и фотографије су одрађени у фотошопу. Рекао сам то и тренеру и свима и морам рећи да се сви моји саиграчи слажу са мном и да су уз мене", навео је Амр Варда.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар