УЕФА избацује Милан из Европе?!

Рома одложила почетак припрема због Милана! Росонери све ближи суспензији из Лиге Европе.

Фудбал 26.06.2019 | 18:33
УЕФА избацује Милан из Европе?!
Изгледа да прича како ће се Милан нагодити са УЕФА да не игра Лигу Европе наредне сезоне добија све јаче покриће. И Рома је направила покрет као да се зна да ће Росонери прескочити међународну сцену, па је одложила почетак припрема за скоро десет дана.

Какве сад везе имају Ромине припреме са Миланом и УЕФА? Росонери су изборили на табели, освајањем петог места, директан пласман у групу Лиге Европе, док римска Вучица, као шестопласирана, мора у друго коло квалификација и то би јој био, уједно, почетак такмичарске сезоне.

Међутим, ако Милан у договору са УЕФА напусти такмичење, онда би Рома отишла директно у групе Лиге Европе, док би Торино ускочио на њено место у другом колу квалификација.

С обзиром на то да је Рома померила почетак припрема са 29. јуна на 7. јул, италијански медији тврде да је то готово сигуран знак да ће Вучица директно у групе, а да ће Милан бити суспендован.

Званично саопштење Роме је да је померање припрема затражио нови тренер Фонсека, али медији тврде другачије.

Рома је већ била у жребу за друго коло, требало би да игра против победника двомеча Дебрецин (Мађарска) – Кукеши (Албанија). Први меч другог кола је 25. јула.

Коначна одлука УЕФА око жеље Милана да добије једногодишњу суспензију биће донета до краја недеље.

Иначе, евентуално ускакање Торина у жреб уместо Милана изазвао би померање, јер би Бикови у 3. и 4. колу квалификација били међу неповлашћеним клубовима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар