Стојковићу баш фали Саша Илић: Чудно је, свима!

"Отишао бих код њега у собу, само да га видим", каже Партизанов голман о свом дугогодишњем саиграчу, који више није део екипе Саве Милошевића. Говорио је и о Суми, Килмарноку. . .

Фудбал 26.06.2019 | 17:55
Стојковићу баш фали Саша Илић: Чудно је, свима!
ФК Партизан почео је овог лета нову епоху - без клупске легенде Саше Илића.

Чувени капитен и "број 22", који је на многе начине био симбол црно-белих, завршио је каријеру закључно са крајем прошле сезоне, а његово одсуство веома се осећа на припремама.

Владимир Стојковић, провео је многе сезоне уз Илића, а у Ужицу је у уторак са трибина одгледао први меч црно-белих од Илићевог повлачења.

Било му је необично...

"О томе сам мислио месецима уназад, још док је био ту. Прође вам мисао кроз главу да човек неће бити ту, све мислиш да ће се нешто променити, десиће се опет нешто ново... Поготово недостаје у Телеоптику, па је чудно. Некако би после тренинга или ручка отишао код њега, само да га видиш, да уђеш у собу. Свима нам фали и фалиће увек", рекао је голман Партизана.

Наравно, клупска легенда обилазеће црно-беле и током припрема, али више не као саиграч.

"Обећао је да ће долазити сигурно, да ће долазити на кафу или у неком другом смислу, то је до њега", додао је Стојковић.

О Суми: Показаће време...

Сејдуба Сума дошао је на припреме Партизана мотивисан да поправи слику о себи. "Време ће показати да ли се Сума променио. Делује другачији, мотивисанији и он је схватио. Пуно тога је утицало на његову форму", рекао је Стојковић о саиграчу из везног реда.

С обзиром на то да се Стојковић ове недеље прикључио саиграчима, није био у комбинацији за меч против Будућности. Иако је пропустио почетак припрема, радио је индивидуално.

"Никад не долазим неприпремљен на припреме, увек се припремим", објаснио је он.

За неколико недеља, црно-бели ће почети и европску сезону, двомечом против бољег из дуела Килмарнок (Шкотска) - Коханс Квеј (Велс).

Као и многи, Стојковић очекује да на другој страни буде шкотски тим.

"То је ривал подједнако тежак као и екипе које можемо да добијемо у последњем колу. У принципу, то је тај ранг, тако да је можда и добро што нас на почетку очекује обавеза на највишем могућем нивоу, а не неки противник кога на папиру морате да победите, а није лако", поручио је искусни чувар мреже.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

партизановац

26.06.2019 18:08

Стојке увлакац,умије он то .

ОДГОВОРИТЕ