Љубитељи Нектар пива хоће "порше"

Наградна игра „10 ладних Нектара“ Бањалучке пиваре ушла је у саму завршницу, а на адресу ове компаније посљедњих дана пристижу стотине хиљада коверата.

Република Српска 26.06.2019 | 16:24
Љубитељи Нектар пива хоће "порше"
Љубитељи „Нектар“ пива све до 30. јуна имају прилику да искушају своју срећу и освоје неку од вриједних дневних награда, а слањем црвених чепова и отварача лименки Нектар пива могу да учествују у трци за главне награде – три сјајна црвена "поршеа". Имена власника нових четвороточкаша сазнаћемо на великом финалу, 6. јула на Тргу Крајине у Бањалуци, за када је, у ревијалном дијелу, најављен и концерт регионалне звијезде Лепе Брене.

„Колико је наградна игра популарна указује и податак да током 24 часа евидентирамо преко 20 000 кодова за дневне награде. На нашу адресу су стигле и стотине хиљада коверата из свих дијелова Републике Српске, Босне и Херцеговине, а како улазимо у саму завршницу наградне игре, њихов број је сваким даном све већи“, открила је Милка Станивуковић, ПР менаџер Бањалучке пиваре, и позвала све љубитеље „Нектар“ пива да своје коверте пошаљу на вријеме и уз мало среће постану поносни власници сјајног новог Поршеа, које је Бањалучка пивара припремила за учеснике наградне игре.

У трци за главне награде, потребно је сакупити 10 црвених чепова боца или црвених отварача лименки „Нектар“ пива, спаковати их у коверту на којој треба навести личне податке (име, презиме, адреса и број телефона) и исте послати до 30. јуна на адресу: Бањалучка пивара а.д. Бањалука, Слатинска 8, 78000 Бања Лука, са назнаком „За наградну игру – 10 ‘ладних Нектара“. Исправно попуњене и адресиране коверте могуће је убацити и у једну од посебно дизајнираних „Нектар“ кутија које се налазе у свим већим тржним центрима широм РС, БиХ и на тај начин учествовати у игри бесплатно. 

У протеклих 85 дана наградне игре „10 'ладних Нектара“  Бањалучка пивара је  уручила више од 250 дневних награда  из фонда награда који чине мини-фрижидери, велики сунцобрани и вртне гарнитуре. Сви љубитељи „Нектар“ пива до краја  јуна имају још времена да освоје неку од дневних награда, а за учешће је довољно  послати јединствени код који се налази испод црвених чепова и црвених отварача лименки Нектар пива путем СМС-а на број 091 212 402 или путем „Нектар“ Вибер публиц аццоунт-а, саопштено је из те компаније.

БН ТВ 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

реално

26.06.2019 18:26

један ауто це добити неки гољо, а друга два су вец настимана...као и све у овој недодјији

ОДГОВОРИТЕ