Бомба из ФСС: Радомир Антић опет селектор Србије?!

Да ли је време за велики повратак?!

Фудбал 26.06.2019 | 00:55
Бомба из ФСС: Радомир Антић опет селектор Србије?!
Београски лист "Вечерње новости" објавио је у уторак бомбастичну вест:

Фудбалски савез Србије (ФСС) жели да врати Радомира Антића на клупу "А" репрезентације!

Према наведеном, "запело" је у преговорима ФСС и Љубише Тумбаковића и иако се чинило да ће некадашњи, трофејни тренер Партизана сести на клупу "орлова", потрага за новим селектором је настављена.

"Избор је ових дана пао на Радомира Антића", објашњено је, уз појашњење да је можда дошла нова прилика да се бивши тренер Барселоне, Реала и творац шампионског Атлетико Мадрида врати на кормило "орлова".

Антићев период на клупи "орлова" већ девет година памтимо са све већом сетом и само је током кратког и успешног рада Славољуба Муслина у квалификацијама за Мундијал у Русији било наговештено да би Србија на терену поново могла да изгледа као крајем прве деценије овог века.

Од 2008. до 2010, под Антићевим вођством репрезентација и навијачи постали су једно, поделе су биле сведене на досад најмање мере, а репрезентација је у Јужној Африци била најближа успеху на великом такмичењу у последњих 20 година.

Иако је успех изостао и на том Мундијалу, "Мистерови" резултати на клупи Србије били су значајни и у комбинацији са његовом репутацијом могли би да оживе уздрману веру љубитеља фудбала у репрезентацију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИРКО

26.06.2019 05:38

Браво,никад више нећемо имати овајвог тренера?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниста

26.06.2019 06:11

им ( ФсС ) не вјерујем, док Антиц не додје. ФсС ухватила паника, нико неце на клупу као тренер првог тима, прави струцњаци у ФсС.

ОДГОВОРИТЕ