Саво: Моја грешка, не замјерам ништа!

"Ако кажем да је било доста младих, испашће да се правдам. Овај меч је дошао прерано", рекао је Партизанов тренер у Ужицу.

Фудбал 26.06.2019 | 08:00
Саво: Моја грешка, не замјерам ништа!
Фудбалери Партизана изгубили су у првој контролној утакмици овог лета против Будућности, одиграној у Ужицу.

У дуелу против Будућности, црно-бели су на Градском стадиону одиграли борбен меч, "спустивши" се на поподне са Златибора, где спроводе физички тежи део припрема за сезону 2019/20.

После меча, у разговору са новинарима, тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да је погрешио што је у овој фази припрема договорио проверу против данас чврстог тима Бранка Брновића.

"Данас је једини задатак био да буде добар тренинг. Момци су то испоштовали, свакодневно смо тренирали, данас смо имали јутарњи тренинг и моја је грешка што смо заказали овако јаку утакмицу у овом периоду. Иначе немам шта да замерим момцима, одрадили су феноменално што су могли у овом тренутку. Резултат није битан".

Упитан за учинак појединаца, Милошевић је рекао да не жели да их истиче.

"Ако причам да је било доста младих, испашће да се правдам. Ово је тренинг утакмица, било нам је потребно да видимо на ком су нивоу у овом тренутку. Рекао сам већ да у првих 10 дана нећемо радити на тактичким стварима".

Партизанов тренер рекао је да се види таленат и потенцијал Филипа Стевановића, похваливши уз њега и Николу Лакчевића.

"Он је дете, али се види његов раскошан таленат и потенцијал. Већ сада игра као зрео играч. Лакчевић је одиграо добро, с обзиром на то да је ово његов први меч у првом тиму. Ако морам некога да издвојим, то ће бити њих двојица. Надам се да неће да полете", рекао је Милошевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Колико

27.06.2019 18:42

гресака, па да се и тебе ријесимо једном ???

ОДГОВОРИТЕ