Награда због јачања квалитета

Прим. мр. сци Александар Јокић, директор Специјалне болнице за рехабилитацију Бања Ковиљача добитник је награде „ГРАНД ПРИX – БУСИНЕСС СУММИТ" на 8. Бусинесс Интернатионал суммит – у, који се одржава од 21. до 23. јуна 2019. године у Врњачкој бањи у Србији.

Србија 25.06.2019 | 12:56
Награда због јачања квалитета
Награда „ГРАНД ПРОX – БУСИНЕСС СУММИТ" се додјељује на основу низа стандардизованих критеријума који подразумијевају иновативност, висок степен тржишне препознатљивости и позиционирања аутентичног производа.



Награда се додјељује с циљем афирмације најистакнутијих компанија, институција, удружења, појединаца и медија који континуираним позитивним развојем и иновативним стратегијама постављају више стандарде и унапрјеђују тржиште, те дају изванредан допринос у популаризацији привредног потенцијала, креирања конкурентног тржишног имиџа.



Јокић је тим поводом истакао: "Установа коју водим у протекле четири године биљежи значајне успјехе. Константно се повећава број гостију, број процедура, али и значајно се повећао број новозапослених радника. Велику захвалност дугујем породици, свим запосленим и колективу Специјалне болнице (чији је мото да је снага водопада у мноштву капљица које раде заједно), али и оснивачу – Министарству здравља које је препознало бањски туризам као развојну шансу Србије". 



Бања Ковиљача је драгуљ природе, уоквирен квалитетним и професионалним приступом способних и компетентних стручњака – мјесто је у које долазе људи најразличитијих здравствених потреба, али са једним циљем – оздравити тамо гдје се управо здравље највише и цијени.



(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ДА

25.06.2019 11:16

ПРЕЛИЈЕПО ЈЕ.СПОЈ ИСТОРИЈЕ И МОДЕРНИЗАЦИЈЕ.САМО СЕТАТИ ПАРКОМ ЈЕ ЛИЈЕК ЗА ДУСУ.МИСЛИМ ДА ИМ ЈЕ ВЛАДА СРБИЈЕ ПОМОГЛА ДА СЕ ПОМЈЕРЕ..ОСТАЛО ЈЕ ИСЛО ЛАНЦАНО..БОЉА ОПРЕМЉЕНОСТ..БОЉИ СТРУЦЊАЦИ..ВИСЕ ГОСТИЈУ..ГОСТИ ДОЛАЗЕ НА ПРЕПОРУКУ ЉУДИ КОЈИ СУ ТУ ВЕЦ БИЛИ..ЦЕСТИТКЕ МЕНАДЗМЕНТУ БАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака част

25.06.2019 11:30

Прелијепо мјесто, и природа и зграда, не зна се шта је љепше!

ОДГОВОРИТЕ