Гори Санеов трансфер!

Бајерн има четири алтернативе! Крилни фудбалер међу својим пријатељима поделио инфромацију да жели да остане у Манчестер Ситију код Пепа Гвардиоле.

Фудбал 25.06.2019 | 10:32
Гори Санеов трансфер!
Трансфер Лироја Санеа у Бајерн прети да „изгори“, пише Билд.

Бајерн би требало да буде спреман да плати барем 90.000.000 евра. А британски Сан пише да је Сане међу својим пријатељима поделио инфромацију да жели да остане у Манчестер Ситију код ПепаГвардиоле. Билд сазнаје да та прича стварно постоји!

Зато се поставља кључно питање - шта ће Бајерн ако Сане не дође?

Билд се позабавио тим питањем и пружио одговор. Прва мета на коју падају очи Бајерна је Тимо Вернер. Баварци се још нису договорили са Лајпцигом. Вернер има уговор с Лајпцигом до 2020. године. Вернер је свакако незадовољан чињеницом да је Сане био прва опција. Мада, и док се причало да ће Сане доћи Вернер је био опција. Каи Хаверц се помињао као мета за следеће лето тако да он није у овој причи, а није ни та позиција о којој сада говоримо.

Још један кандидат за Бајерн могао би да буде Јаник Караско. Он тренутно наступа за кинески Далијен где је помало и изненађујуће прешао из Атлетико Мадрида у фебруару 2018. године. Караско је са седам голова најбољи стрелац тима.

Ипак, уједно је и најконтроверзнији играч тима. Голман Жу га је критиковао да не игра ни у нападу ни у одбрани, да само стоји, да је атмосфера на тренингу затрована. Караско је већ изјавио да постоје преговори, да га један клуб баш жели, а поред Бајерна у причи око њега и Арсенал.

Још једна опција за Бајерн је и Јулијан Дракслер. Последњих дана су се појавиле информације о могућем трансферу фудбалера Пари Сен Жермена. Сам играч се јавио Билду и рекао да не може да каже ништа о томе јер нема намеру да напусти клуб.

Остаје и Калум Хадсон Одои. Како Билд пише, Бајерн жели да доведе овог играча који се тренутно опоравља од повреде Ахилове тетиве, посебно ако се играч буде добро опоравио. Више се не прича о трансферу тешком 40.000.000 евра. Сада је цифра доста ближа 20.000.000.

Билд каже да и Одои жели у Бајерн. А трансфер ће зависити и од новог тренера Челсија, где је ФренкЛампард први фаворит. Он би могао да поквати планове Бајерну.

Николас Пепе из Лила није опција за Бајерн, пише Билд. И отпао је због атлетског аспекта. Екип је већ писао да је Интер најближи овом играчу.

Санеов трансфер „гори“. Ако га Бајерн не угаси и то ургентно, мораће да бира са листе играча из плана Б.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар