Нашле се легенде: ЦР7 и Г.О.А.Т.!

Много спортског умећа и славе на једној слици!

Фудбал 25.06.2019 | 08:19
Нашле се легенде: ЦР7 и Г.О.А.Т.!
Ударна игла ''Старе даме'' Кристијано Роналдо налази се на заслуженом одмору након успешно завршене сезоне на Апенинском полуострву, али и одлично обављеног посла са репрезентацијом Португала.

Са Јувентусом је, слободно се може констатовати, супериорно стигао до ''скудета'', осмог клупског у низу, док је са националним тимом, на завршном турниру играном управо у Португалу, подигао први, историјски трофеј УЕФА Лиге нација.

Могла је такмичарска година да буде још успешнија, да се, ипак, у четвртфиналу Лиге шампиона није испречио амстердамски Ајакс.

Пре предстојеће сезоне, у којој ''бјанконери'' желе да задрже примат на ''чизми'', али и направе искорак у елитном клупском такмичењу, ЦР7 се одмара на француској ривијери, а друштво му је правио – Мајкл Џордан, или, кратко, Г.О.А.Т.!

Португалски фудбалер се фотографијом на којој је са легендом Булса похвалио на друштвеној мрежи Инстаграм, а, сложићете се, ради се о ''скупом'' примерку! Слично сматра и сам Кристијано, поручивши: ''Исписали смо историју.''

Кристијано Роналдо је пет пута освајао Златну лопту и сматра се једним од најбољих фудбалера свих времена, док је Џордан у НБА лиги ''Господар прстенова'' – има их чак шест, а пет пута је биран за најкориснијег играча.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар