Бијељинац предводи одбојкаше БиХ на Балканијади!

Јуниорска одбојкашка репрезентација БиХ од 24. до 28. јуна учествује на Балканском првенству које се одржава у Тирани.  Наша селекција се налази у групи Б. Поред јуниора из БиХ, групу чине селекције Србије, Црне Горе и Румуније.

Остали спортови 24.06.2019 | 15:14
Бијељинац предводи одбојкаше БиХ на Балканијади!
У првом мечу репрезентација БиХ предвођена селектором Далибором Мићићем и капитеном Николом Благојевићем, првотимцем бијељинског “Радника”, вечерас од 21:30 сати одмјериће снаге са вршњацима из Црне Горе.

Потом у уторак, у исто вријеме, бх. јуниори играју против Србије, а посљедњи меч у групној фази на програму је у сриједу против Румуније од 16:30 сати.

“Играмо у тешкој групи. Остале репрезентације доста дуже наступају скупа, за разлику од нас, који смо само седам дана радили заједно. Нажалост, нисмо успјели организовати ни једну пробну утакмицу. Али, ако нам се укаже прилика да изненадимо некога од противника, нећемо је пропустити. БиХ има велики потенцијал, са овим младим репрезентативцима треба само више радити и резултат ће доћи”, каже за Н1 селектор Далибор Мићић.



Поред капитена Николе Благојевића, репрезентацију БиХ сачињава још 11 одбојкаша: Ђорђе Ганиловић, Кенан Фејзић, Бакир Херцеговац, Михајло Брборић, Матеј Ивић, Растко Косјерина, Адин Фазлић, Ведад Абдулаховић, Хасан Хаџић, Арман Чирић и Стево Живковић.

У групи А снаге ће одмјерити Албанија, Грчка, Сјеверна Македонија и Косово.

Мечеви полуфинала на програму су у четвртак, док је финални сусрет планиран у петак у 19 сати.

Извор: Н1

Коментари / 0

Оставите коментар