Јовић: Нисам био на нивоу, извињавам се...

“Није на мени да причам који је разлог неуспеха, то је на људима из савеза и на селектору”, каже нападач Реала.

Фудбал 24.06.2019 | 14:55
Јовић: Нисам био на нивоу, извињавам се...
Трећи меч на Европском првенству и пораз од Данске (0:2) Лука Јовић је испратио са клупе за резерве. Није било потребе да улази у игру знајући да су Орлови унапред били елиминисани, а сумирајући утиске после мучног издања Орлића у Италији није му остало ништа друго него да се извини нацији за дебакл.

"Нисмо остварили резултат какав смо очекивали. Дали смо свој максимум. Неки могу да мисле да је то тачно, неки могу да мисле да није, ми знамо да је то тако. Једноставно многе ствари се нису потрефиле, многи играчи нису играли у својим клубовима минуле сезоне и доживели смо крах на овом првенству. Свима нам је много жао. Изињавам се људима који су очекивали много више, надам се да ћемо поправити утиисак", истакао је Јовић.  

Нови нападач Реала из Мадрида није желео да говори о разлозима дебакла на Европском првенству.

"Није на мени да причам који је разлог неуспеха, то је на људима из савеза и на селектору Ђоровићу. Они треба да анализирају нашу игру."

На питање како гледа на будућност овог тима, јер изузев голмана Радуновића о сивма је искривљено мишљење после првеснтва, Јовић одговара:

"Ја не мислим да је тако. Искрено. Не могу три утакмице да уруше мишљење о нечијем квалитету. Надам се да ћемо сви да се дигнемо после овога. Наравно ту пре свега мислим и на себе. Ја први нисам био на нивоу на који сам навикао и који се очекивао од мене, али не могу три утакмице да покваре утисак из читаве претходне сезоне."

На питање да ли је добио поруке од пријатеља, Лука каже:

"Јесам. Већина је разочарана и питају ме шта се то дешава. Али ето, хтели смо најбоље, није нам се дало, многе ствари се нису поклопиле и нама је најтеже сада", закључио је Лука Јовић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

РАДОВАН

24.06.2019 13:43

МЕНИ СЕ ЧИНИ ДА ЈЕ ОН ПРЕЦЈЕЊЕН. АКО ПРОТИВ МЛАДИХ НЕ МОЖЕ БОЉЕ КАКО ЋЕ ЗА РЕАЛ ПРОТИВ ВЕЛИКИХ ИГРАЧА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

24.06.2019 15:41

Исто као Перица Огљеновиц да грије клупу.

Name

А

24.06.2019 15:12

Сто зајебавас овај народ , ако си се требао цувати због Уговора са Реалом , ниси требао пристајати да будес дио тима , али то вази и за друге . Момак , да ти не потписа Уговор прије Европског првенства , никада ти не би завирио у Реал . Дакве даме као сто си ти Реалу нису потребне. Како вас само није срамота да било ста говорите и да тразите оправдања , све играце који су наступали на првенству , као и селектора треба најострије казнити и све урадити како би вам било онемогуцено да играте за стране клубове , за велике паре , јер то нисте заслузили .И други играци играју за велике клубове у свим репрезентацијама , па су се ипак борили за гб дрзаве за коју наступају , за разлику од вас .

ОДГОВОРИТЕ