Србија: Падао лед величине јајета

У селима у околини Горњег Милановца и Чачка у Србији пао је град величине ораха, а у појединим мјестима и величине кокошјег јајета.

Србија 23.06.2019 | 18:09
Србија: Падао лед величине јајета
Пљускови са грмљавином и градом почели су нешто прије 16 сати, а на друштвеној мрежи Фејсбук објављен је видео снимак у којем се види како град одскаче као пинг понг лоптице.

Како јављају корисници друштвеним мрежа, најгоре је, бар засад, у селима Дружетићи и Прањани код Горњег Милановца, као и у Леушићима сјеверно од Чачка.



Невријеме је погодило и Војводину. Како сазнајемо, Иланџу код Алибунара такође је погодило снажно невреме праћено градом. 

– Ово нас је дотукло, катастрофа. Све цријепове и шупу нам избушило – само је један од коментара испод фотографије града у овом јужнобанатском мјесту.

Подсетимо, у већем дијелу Србије проглашен је црвени метеоаларм. Према најавама метеоролога, очекује се да ће у кратком временском року пасти од 20 до 40 милилитара кише.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ре

23.06.2019 17:50

Нешто чудно се дешава с климом, или је дошао враг по своје, не би ме чудило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.06.2019 20:25

Друг мој мора тако видиш да људи траже невјероватне изговоре да оправдају зло у добро, лаз у истину, невјеру у вјеру, људи су постали зли нема поноса, нама принципа, нема правила, старлете су узор дјеци а родитељи банкомати.