Олд Трафорд више није ''Театар снова''!

Хумелс одбио Ђаволе због Лиге шампиона! Манчестер давао и више новца.

Фудбал 24.06.2019 | 08:00
Олд Трафорд више није ''Театар снова''!
Пада Манчестер јунајтед, баш пада. Далеко је данас од клуба када је у њему био Алекс Фергусон. Не само због мањка титула и успеха, већ ни играче више не може да доведе које жели, као што је некад могао. Олд Трафорд за многе више није Театар снова, већ снове желе да остваре на неком другом месту.

Последњи који је рекао „не“ Црвеним ђаволима је Матс Хумелс, пише Билд. Када је постало јасно да ће отићи из Бајерна, добио је уносну понуду Манчестер јунајтеда. Много већу од оног што му је на сто донела Борусија Дортмунд.

И без обзира не то Хумелс је одбио Енглезе. Једноставно, пројекат који гура Дортмунд у овом моменту делује далеко интересантније и „мирише“ на успех више него план Манчестер јунајтеда.

А, преломни детаљ је била – Лига шампиона. После толико година играња на врхунском нивоу, Хумелсу се није спуштало у Лигу Европе. Боље елита и за мањи новац, него „други разред“ и богатство, сматра искусни немачки штопер.

Манчестер се окренуо већ новим метама. У тој грозничавој потери за командантом одбране жеље су сада Хари Мегвајер из Лестера и Калиду Кулибали из Наполија. Ни они неће бити јефтини, ако Црвени ђаволи уопште и до њих дођу...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар