Видео: Рачунајте на њих...

Милошевић дао шансу квартету из омладинског погона.  Фудбалери Партизана налазе се тренутно на припремама на Златибору, а велика пажња је посвећена раду са млађим играчима.

Фудбал 24.06.2019 | 00:00
Видео: Рачунајте на њих...
Тренер Саво Милошевић указује прилику талентованим играчима из омладинског погона црно-белих, а њих неколико се издвојило својим квалитетом, радом и залагањем.

Ранијих сезона тако су добијали прилике и Страхиња Павловић, Лазар Павловић, Светозар Марковић, Филип Стевановић, Страхиња Јовановић, сада је ред на неке друге момке.

Сва је прилика да би навијачи Партизана могли ускоро на делу и на великој сцени да виде играче као што су Иван Милосављевић, Миљан Момчиловић, Слободан Станојловић из омладинске школе Партизана као и Николу Лакчевића из Телеоптика.

Везиста Иван Милосављевић каже је искуства стицао у неколико клубова пре Партизана.

"Имам 19 година, долазим из Крагујевца. У Партизану сам већ пет година и играм на позицији предњег везног. Играо сам у ФК Крагуј из Крагујевца, после тога сам прешао у ФК Аполон, где сам доста научио, да бих потом дошао у Партизан где сам стекао велико искуство" рекао је Милосављевић, који каже да посебно прати игре најбољих светских везних играча.

Никола Лакчевић каже да му је идол Нејмар да Силва.

"Био сам прво у школи фудбала 'Тријумф' у Сремчици. После сам прешао у Чукарички, па у Рад и ОФК Београд, одакле сам дошао у омладинце Партизана.
Нејмар ми је омиљени играч, волим да га гледам, свиђа ми се то што ради на терену."

Миљан Момчиловић (18), каже да је прве кораке начинио у Дервенти, одакле се преселио са породицом у Добановце.

"У Партизану сам од 2013. Сада ми је идол Немања Матић. Фасцинира ме какав је човек и како игра. Доста га гледам, пратим његове потезе", каже Момчиловић.

Слободан Станојловић је рођен у Бијељини.

"Тренирао сам у Раднику. Добио сам позив од Партизана који се не одбија. Две године сам путовао два до три пута недељно на тренинге и утакмице, а онда ми је тренер Слађан Шћеповић рекао да би било боље да се преселим у Београд", открио је Станојловић.

Сви имају велике наде и снове, а будућност је пред њима.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар