Лука Јовић и ја на клупи, а играју менаџерски играчи!

Бруно Матос: У Звезди су играли менаџерски играчи, док смо Лука Јовић и ја седели на клупи! Бразилац открио како му је било у Србији. . .

Фудбал 22.06.2019 | 22:30
Лука Јовић и ја на клупи, а играју менаџерски играчи!
Бруна Матоса навијачи Црвене звезде памте највише по томе што је на промоцији стигао у пакету са Иданом Вередом и Угом Вијеиром. Први је брже отишао, него што је дошао, други је оставио дубок траг на стадиону Рајко Митић, док је Бразилац углавном био у другом плану, иако је у Љутице Богдана стигао као један од најбољих играча Новог Пазара.

После шест месеци и седам одиграних утакмица у црвено-белом дресу, Матос се у јануару вратио у Нови Пазар, да би наредног лета кренуо пут Ирана, одакле му се губи сваки фудбалски траг. Матос се готово ниоткуда појавио на страницама бразилског ЕСПН, где је причао о свом времену у Црвеној звезди и томе како је морао да уступа место играчима који нису били бољи од њега...

“Почео сам добро, али онда ме је задесила повреда која ме је потресла. Да се нисам повредио вероватно бих после Звезде играо негде у Шпанији”, прича Матос и открива зашто је отишао из Звезде:

”Тражио сам да идем јер сам видео много погрешних ствари. Играо сам добро, а испред мене су били менаџерски играчи. Имао сам уговор на три године, а био сам јако потиштен”.

Време на клупи највише је проводио са новим центарфором мадридског Реала Луком Јовићем.

”Није играо много када сам стигао у Звезду, углавном је седео на клупи. Када си нападач потребне су ти лопте како би постизао голове. Он је знао да себи створи добре шансе, али није много тресао мреже”.

Иако признаје да је имао негативна искуства, време у Србији не заборавља.

”Био сам јако срећан у Србији и мало је фалило да играм Лигу Европе. Тражили су ме Партизан и Црвена звезда, али сам на крају ипак прихватио Звездин позив”.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар