СЛ: "Против Аустралије НАЈБОЉА Србија"!

Помоћни тренер ватерполиста Србије и репрезентативци сложни у оцени да у полуфиналу Светске лиге морају да одиграју на максимуму.

Остали спортови 22.06.2019 | 12:05
СЛ: "Против Аустралије НАЈБОЉА Србија"!
Ватерполисти Србије одрадили су добар посао у Светској лиги, пошто су убедљиво победили Канаду (20:5) И обезбедили пласман у полуфинале, где ће им ривал бити Аустралија.

Владимир Вујасиновић, помоћни тренер репрезентације, рекао је да је разлика између два тима била велика.

"Ова утакмица је требало да се одигра на најбољи начин, да будемо концентрисани од почетка да бисмо могли да распоредимо снагу, јер нас очекују тешке утакмице и да што свежији дочекамо те мечеве", рекао је Вујасиновић.

Изабранике Дејана Савића данас од 15 часова очекује дуел са Аустралијом, са којом су већ одмерили снаге у првом колу.

"Знамо добро противника, тренирали смо с њима пред Светску лигу. Знамо како да одиграмо и знамо да ће бити тешка утакмица. Морамо да одиграмо можда најбољу утакмицу на турниру", закључио је Вујасиновић.

Гојко Пијетловић очекује другачију утакмицу од оне на отварању Светске лиге.

"Очекујемо доста тежу утакмицу од прве. Аустралија није за потцењивање, дошли су са озбљним намера. Ми морамо да приступимо максимално озбиљно. Даћемо све од себе, знамо због чега смо овде", навео је Пијетловић.

Млади ватерполиста Никола Јакшић рекао је да је меч против Канаде био изненађујуће лак, али да их полуфиналу чека тежи задатак.

"Нисмо очекивали овако резултатски лаку утакмицу. Против Аустралије ћемо дати свој максимум. Надам се да ћемо бити бољи и да ћемо победити и освојити Светску лигу", рекао је Јакшић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар