Десет разлога да вас жена остави

Неке ситуације је тешко пребродити без обзира на то колико су јака осећања између двоје људи, а онда одједном буде касно.

Забава 21.06.2019 | 17:27
Десет разлога да вас жена остави
Сазнајте који су најчешћи разлози због којих жене прекидају љубавне везе:

Не осећа да сте јој ослонац

Чак и жене које цене своју слободу желе некога на кога могу да се ослоне кад је потребно, а постоје и периоди (као што су нпр. трудноћа или породиљско боловање), када је женама потребније да им је партнер доступнији него иначе.

Уморна је од испуњавања захтева

Ако од ње тражите да је увек у доброј кондицији, добро расположена, да сваког дана кува…можда сте мало претерали.

Не осећа да је она једина која је у вашем животу битна

Овде није реч само о варању. Женама је важно да знају да их волите, али и да не гледате друге жене.

Уморна је од вашег неповерења

Кад напокон изађе с пријатељима, не дозволите да вече проведе одговарајући на ваше позиве и поруке. Слушање о томе шта јој све не верујете, проверавање порука, листање именика у телефону… није база за здрав однос.

Стално је негативан

Ако сте стално несрећни, нисте отворени за нове ствари, она ће у неком тренутку пожелети да оде.

Немате готово никаквих сличности

Понекад жене већ на почетку везе због партнера занемаре породицу и пријатеље. Али кад прође еуфорија, често схвате да су његови партнери заправо људи с којима иначе никад не би ни разговарале, или да је његова породица апсолутно неподношљива.

Превише сте детињасти

Она жели децу, а ви желите да дате отказ и путујете по свету. Или желите нови модел “сони плеј стејшена”. Постоје наравно изузеци, али жене углавном нису спремне да имају децу с незрелим људима.

Уморна је од давања

Добри односи не функционишу тако да даје само један, а две одрасле особе могу квалитетно да буду заједно само кад обоје подједнако исказују своја осећања – речима и делима.

Није сигурна да знате шта желите

Нико не жели да зависи од људи чији планови увек “висе у ваздуху”, нити делује поуздано неко ко стално мења мишљење.

Не делите планове за будућност

Ако једно од вас планира оснивање породице, а други машта о новом послу, нисте добро усклађени. Разговарајте и будите реални око тога шта од партнера очекујете.

Извор: 24сата.хр

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Коментар

21.06.2019 17:17

Интересантно...нису поменули недостатак новца као разлог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2019 20:35

Да набројим јос десет разлога,ниста,оне не одлазе!!!

Name

Неw Енгланд Патриотс

22.06.2019 12:47

Никад не питајте жену да вам каже нешто од своје прошлости. Ниједна не воли да има прошлост, нити јој даје какву цену; а ако вам крије прошлост, то није зато да њу сачува од себе, него да вас не изгуби.

Name

Перица М.

22.06.2019 08:16

А шта човјек да ради ако жена која је родила дјецу, живјела у браку 20 година, неће да буде за дјецу ту, неће дјеци да спрема јело, виси на телефону сатима, неће суђе да опере, спаваћу никад није ни спремала, неће у куповину хране, неће да пере и пегла веш, муж је све морао да преузме у своје руке, и на крају ти таква жена да развод брака, па или плаћај алиментацију или се објеси. Та жена после развода брака излазила у провод, вуцарала се по Европи са разним идиотима, дјецу данима незбринуту оставља саме код куће. Престаните више да говорите мушкарцима шта све морају да би било како треба са женама, а артикле о женама шта би требале да чине за успјешну породицу у све ове године још нигдје нисам прочитао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах Перице

22.06.2019 10:25

Видим ти овај текст схватио озбиљно. У праву си, данасње зене све несто неце а не знају ста 'оце. Знају своја права и инсистирају на њима а за дузности никада нису цуле. Засто?Зато сто у цасописима за зене, не писе ниста о њиховим дузностима.И јос несто,само тразе кривца. Мислим,ко је крив за несто.

Name

Неw Енгланд Патриотс

22.06.2019 12:55

Перице мој добри,..од 2004 знаци цитавих 15 година ја сам плацао алиментацију за клинце и то је једини новац којег сам радо слао,..цитавих 600 Евра за 2 клинца сваки мјесец,..данас ти исти клинци мене зову на баскет или одбојку,..зена,нема везе дал је бивса, и клинци су једина светиња на свијету,..размисли добро.

Name

РЕ

23.06.2019 06:42

Перица М. је у праву, већина тема је о женама, па нису оне богови, и ми мушки њима требамо, треба текстова о томе "како да сачувате вашега мужа, дечка, момка, љубавника...јесмо ли равноправни или нисмо

Name

Цовек У Браку (Мраку)

22.06.2019 12:58

Као сто би рекао мој добри комсо : зене не треба узимати за озбиљно, оне треба да ти буду онако, уз пут у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ