Званично: Звезда има новог голмана!

Звезда довела репрезентативца Србије! Никола Васиљевић задужио је дрес првака Србије.  

Фудбал 21.06.2019 | 18:14
Званично: Звезда има новог голмана!
Како је и најављено, Никола Васиљевић данас је потписао уговор са Црвеном звездом.

Дојучерашњи чивар мреже Радника, који је био на и списку репрезентације Србије док је селектор био Младен Крстајић, потписао је четворогодишњи уговор.

Васиљевић ће појачати конкуренцију Милану Борјану и Зорану Поповићу, чији је останак сада под знаком питања.

"Дуго сам чекао овај потпис, још од зиме и напокон се десио. Велика ми је част и поносан сам што сам потписао за овако велики клуб као што је Црвена звезда. Управо ми се остварио дечачки сан. Долазим у клуб када је најјача конкуренција, али то је само још један мотив за мене да наставим да радим и да стрпљиво чекам шансу. Надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба, стручног штаба и навијача", рекао је 23-годишњи Васиљевић.

Он би у току дана требало да се прикључи новим саиграчима на припрема у Аустрији, а сутра и да одради први тренинг у новом клубу.



Једна сезона у Слободи, једна у Нишу, а онда чак четири у Раднику. Из Сурдулице је успео чак да се пробије на списак А репрезентације, да би овог петка Никола Васиљевић направио, можда, највећи искорак у каријери, пошто је озваничио прелазак у Црвену звезду.

Стасити голман (висок 201 центиметар) јутрос је прошао лекарске прегледе и потом ставио параф на верност црвено-белима. У току вечери кренуће пут Аустирје и већ у суботу јутро бити на располагању тренеру Владану Милојевићу на тренингу у Виндишегарстену. 

"Дуго сам чекао овај потпис, још од зиме и напокон се десио. Велика ми је част и поносан сам што сам потписао за овако велики клуб као што је Црвена звезда. Управо ми се остварио дечачки сан. Долазим у клуб када је најјача конкуренција, али то је само још један мотив за мене да наставим да радим и да стрпљиво чекам шансу. Надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба, стручног штаба и навијача", рекао је Васиљевић, који је парафирао уговор на четири године.

Васиљевић има 22 године, а за његов потпис црвено-бели ће у касу Радника проследити између 250.000 и 300.000 евра.

"Одлична сезона је иза мене, позив у национални тим увек је изузетна част. Имао сам доста понуда из иностранства у овом прелазном року, али ми је Црвена звезда била једина опција", признао је Васиљевић и додао:

"Чуо сам се са Борјаном пре него што сам дошао, познајемо се дуго, и уверен сам да неће бити никаквих проблема око рада, али и дружења у Звезди.  Познајем и младе играче из репрезентације, Вулића, Бабића, Гајића, такође и Јовичића и Павкова и сигурно ћу се добро уклопити".

Претходно је Звезда довела а наредних дана очекују се потписи левог бека Карема Хафеза, задњег везног Кањаса и нападача Томанеа.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар