Мисија 2020...

Перезов план за Мбапеа и нове Галактикосе! Пред играча ће бити постављен само један услов. . .

Фудбал 21.06.2019 | 23:10
Мисија 2020...
Флорентино Перез одлучио је да се врати свом старом моделу пословања - сваког лета по једна мега звезда. Први човек Краљевског клуба признао је у једном разлоговору малом броју новинара да с Еденом Азаром почиње формирање нових Галактикоса, односно да ће наредног лета, ако све буде ишло по плану, Реал купити Килијана Мбапеа. 

Ас пише како Перез има нека уверавања да најталентованији нападач планете неће прихватити нови уговор Пари Сен Жермена, што ће Реалу отворити врата да започне преговоре. Оно што је до Мбапеа, јесте да он лично поднесе захтев за трансфер, јер Реал не жели да квари односе са Парижанима и Насером Ал Келаифијем. 

Млади Француз неколико пута је наговестио како му је животни сан да једног дана заигра у Реал Мадриду, што Краљевски клуб ставља у пол позицију у односу на све друге конкуренте. 

Мбапе има чврст уговор са ПСЖ-ом до 2023. године и тренутно зарађује 12.000.000 евра по сезони. Последњих недеља говорка се о томе како су газде Светаца спремне да му понуде повећање плате, само како би стале спекулације о његовом одласку. Ас даље наводи да ће понуда Реала гласити отприлике овако: 15.000.000 евра по сезони чисто, када се одбију порези и уговор на шест година. 

Подсетимо, Реал је 2016. послао званичну понуду Монаку за Килијана Мбапеа тешку 220.000.000 евра, међутим тада је ПСЖ победио захваљујући три пута већој плати коју је дао играчу. 

Сада је ситуација другачија и Мадриђани планирају много озбиљнији напад.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар